Головна Новини Суспільство Скандали "Краще б він здох": вдова "Да Вінчі" розповіла про цькування з боку прихильників Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Краще б він здох": вдова "Да Вінчі" розповіла про цькування з боку прихильників Порошенка

Вдова Дмитра Коцюбайла розповіла про погрози, які отримав її чоловік після нагороди з рук Володимира Зеленського.

20 серпня 2024, 14:44 comments9341
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Вдова героя України, командира батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліна Михайлова розповіла, що її чоловік Дмитро Коцюбайло з позивним "Да Вінчі" не прийняв би допомогу від колишнього президента Петра Порошенка. Михайлова пояснила це тим, що прихильники Порошенка критикували Дмитра Коцюбайла за нагороду, яку він отримав з рук Володимира Зеленського.

"Краще б він здох": вдова "Да Вінчі" розповіла про цькування з боку прихильників Порошенка

Вдова "Да Вінчі" Аліна Михайлова. Фото з відкритих джерел

Аліна Михайлова в інтерв'ю LIGAnet розповіла про погрози, які надходили Дмитру Коцюбайлу та його родині від прихильників лідера "Євросолідарності".

"За життя "Да Вінчі" прийняв би допомогу від фонду Петра Олексійовича? Ні, я можу сказати це щиро і відкрито. Цього не було б. "Да Вінчі" дуже сильно емоційно прийняв весь цей "треш" який відбувався на той момент з ним. Через те, що бажали "Да Вінчі" саме прихильники 5-го президента, коли "Да Вінчі" взяв нагороду Героя України від Зеленського", — розповідає Аліна Михайлова.

За словами вдови, після отримання нагороди з рук Президента, на "Да Вінчі" та його родину посипались прокльони та погрози.

"На той момент погрожували сім’ї Дмитра, його сестрам, його мамі ті люди які говорили: “краще б він здох, ніж отримав цю нагороду”. У нього був розпач, у нього було нерозуміння чому так до нього ставляться люди за яких він воює стільки років" — зазначає вдова "Да Вінчі".

Як повідомлялось, Дмитро Коцюбайло загинув 7 березня 2023 року в боях поблизу Бахмута, йому було 27 років. Біля нього розірвалася мінометна міна, один з уламків влучив у шию. 10 березня 2023 року на київському Майдані Незалежності зібралися тисячі військових та цивільних, які прийшли провести "Да Вінчі" в останню путь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини