Головна Новини Суспільство Скандали В Румунії політик "засвітився" голим на онлайн-нараді (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Румунії політик "засвітився" голим на онлайн-нараді (ВІДЕО)

Альберто-Йосиф Караян майже хвилину намагався вимкнути камеру

26 лютого 2023, 01:50
Поділіться публікацією:

Політик з Румунії  Альберто-Йосиф Караян приєднавсь  до робочої відеозустрічі, коли був в душі. Із здивуванням  намилений  політик , який ще й був без одягу, чи не хвилину  старався вимкнути процес зйомки відео.

 В Румунії політик "засвітився" голим на онлайн-нараді (ВІДЕО)

Альберто-Йосиф Караян майже хвилину намагався вимкнути камеру (скріншот з відео)

Фрагмент з  відеороликом  оприлюднили в соціальних  мережах. Тут можна побачити,  що  камера  представника Румунії  ввімкнулася раптово, таки  випадково. Переляканий Караян з піною на голові декілька раз то вмикав, то вимикав камеру, а присутні на зустрічі сміялись з  переляканого колеги.

Далі  представник Румунії  надумав привід, щоб не повертатись на відеозахід. За його словами,  в нього наявні  проблеми з власним самопочуттям.

"У мене сильна нежить, але я не знаю, як повісити трубку", — пояснив Караян і таки додумався, як  вийти з чату. 

За якийсь час коментар політика з'явився в соціальних мережах. Представник Румунії стверджує, що "технології все ще грають злі жарти". "На жаль, поспішність далася взнаки! Перепрошую за прикрий інцидент", — заявив Караян.

За інформацією прес-служби  Соціал-демократичної партії Румунії, що Альберто-Йосиф Караян написав заяву про  відставку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що спортсмен зрадив дружині на вулиці та потрапив на відео. Джо Вестерман займався сексом з дружиною друга на одній з вулиць. Тепер 33-річний регбіст просить вибачень за те, що трапилося та звинуватив у своїх діях алкоголь. У мережу потрапило відео як регбіст англійської Суперліги Джо Вестерман займається сексом з дружиною свого друга просто на вулиці одного з міст. Після того, як скандальне відео набуло розголосу Вестерман попросив вибачень за свої дії.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини