Головна Новини Суспільство Скандали Усика "пограбували" під час поєдинку з Ф’юрі – промоутер українського боксера
commentss НОВИНИ Всі новини

Усика "пограбували" під час поєдинку з Ф’юрі – промоутер українського боксера

Олександр Усик відправив Тайсона Ф'юрі у нокдаун у дев'ятому раунді поєдинку, проте рефері міг завершити бій та оголосити перемогу українця.

19 травня 2024, 09:58
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк заявив, що рефері "пограбував" українського боксера. За словами Красюка, суддя мав зафіксувати нокаут Тайсона Ф'юрі та віддати перемогу Олександру Усику в боксерському поєдинку.

Усика "пограбували" під час поєдинку з Ф’юрі – промоутер українського боксера

Усик завдає удару по Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

19 травня відбувся "бій століття" у якому Олександр Усик здобув перемогу над британським боксером Тайсоном Ф’юрі та став абсолютним чемпіоном світу з боксу.

Проте, промоутер Усика Олександр Красюк заявив, що рефері припустився помилки під час бою. Красюк вважає, що суддя повинен був зупинити бій на користь Олександра Усика та зафіксувати нокаут Ф’юрі.

"Я виснажений. Я вболівав і підтримував Усика весь бій. Жодної неповаги до рефері, але він вкрав нокаут. Це моя думка", — сказав Красюк, але додав, що "це був приголомшливий виступ".

Наприкінці сьомого раунду Олександр Усик завдав Ф'юрі потужний удар прямо в ніс, який почав кровоточити та створювати явні проблеми для британського боксера. Це надихнуло Усика до більш активних дій. У дев'ятому раунді українець завдав Ф'юрі серію потужних ударів, що призвело до втручання у бій рефері. Він відмовився зупинити поєдинок та замість нокауту зарахував нокдаун на користь Усика.

З цим погодився промоутер Едді Хірн, який вказав, що Усика "пограбували", адже "Тайсону Ф'юрі пощастило, що рефері не зупинив бій".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Усик встановив унікальне досягнення перемігши Тайсона Ф'юрі.

Також "Коментарі" писали про цинічну заяву Ф'юрі після поразки Усику. Британський боксер заявив, що судді віддали перемогу українцю, адже в Україні триває війна. Крім того, Ф'юрі також закликав Усика провести реванш цього року, на що український боксер погодився.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини