Головна Новини Суспільство Скандали Українці вивели саундтрек з російського серіалу "Слово пацана" в топи Apple Music
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці вивели саундтрек з російського серіалу "Слово пацана" в топи Apple Music

Єфросиніна сказала, що за таких людей зараз гинуть військові.

5 грудня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Українська  телеведуча Маша Єфросиніна написала  гнівне повідомлення, де згадала співгромадян, що і далі  слухають  російську музику і дивляться серіали, в тому числі просувають  скандальний серіал "Слово пацана" про підліткову злочинність. Адже саундтрек чергового російського кримінального серіалу "Слово пацана" потрапив у топи Apple Music.

Українці вивели саундтрек з російського серіалу "Слово пацана" в топи Apple Music

Російський серіал "Слово пацана" набирає популярності в Україні (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в мережах   Єфросиніна   зазначила, що її обурило кілька  блогерів,  що  звертають увагу на  всьому  російському.   Можливо, вона  має на увазі Анну Алхім, що рекламувала серіал "Слово пацана", але конкретних  імен  не назвала.

"Так не дає їм, с*ка, життя, що ж там в цій зал*пі відбувається. Днями я розмовляла зі своєю приятелькою, чия мама залишилася жити в Маріуполі. Хочу сказати всім тим, хто слухає Асті, Басту — українців, до речі — і пропагує їх у своїх профілях, уявіть собі маріупольську ситуацію в своєму місті", — зазначила  ведуча.

Вона нагадує, що  мешканці нашої країни, які  опинились  під окупантами,  не мають права голосу і нічого не можуть  вирішити,  коли не мають російський паспорт.  Маша   повідомляє, що  мешканці окупованих  регіонів  мешкають в таких умовах, коли зустрічають постійні  репресії. З цієї причини, перш ніж  вихваляти все з РФ,  вистачить того, щоб   уявити  себе на їх  місці та  розуміти, чи  потрібно це  тепер.

Далі Маша Єфросиніна послала  усіх любителів  російської музики і серіалів і  нагадала, що за таких  співгромадян, як вони,  тепер вбивають українських  військових.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у скандальному російському серіалі про мафію серед підлітків знявся син Макаревича. У відомому російському серіалі "Слово пацана. Кров на асфальті"  був задіяний  син музиканта Андрія Макаревича, що  засуджує повномасштабне російське вторгнення і поїхав  жити в  Ізраїль.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/mashaefrosinina
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини