Головна Новини Суспільство Скандали У віце-прем'єра Стефанішиної відреагували на скандал навколо ветерана в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

У віце-прем'єра Стефанішиної відреагували на скандал навколо ветерана в Одесі

Радника віце-прем'єра звільнено за образу ветерана

4 липня 2024, 12:17
Поділіться публікацією:

Вадима Шевеленка, який працював радником віце-прем'єра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, звільнено після того, як образив ветерана Олексія Притулу в одній із ветеринарних клінік Одеси.

У віце-прем'єра Стефанішиної відреагували на скандал навколо ветерана в Одесі

Колишнього радника віце-прем'єра звільнено за образу ветерана

Відео, де Шевеленко грубо поводиться із доктором Притулою, швидко поширилося в інтернеті. На ідео видно, як Вадим Шевеленко показує проблему у свого собаки. У відповідь на прохання ветерана розгорнути тварину іншою стороною чоловік запитав: "А ви не можете подивитися?"

На це ветеран розвернувся і показав, що має протези. У відповідь почув у свій бік образливу лайку від чоловіка: "Пішов тоді ти нах, п*дар, блід".

Багато користувачів соцмереж висловили невдоволення його поведінкою. В Офісі віце-прем'єра відреагували на цей інцидент заявою, що така поведінка є неприпустимою.

“Цього тижня у мережі був поширений відеоматеріал, на якому Вадим Шевеленко образив лікаря-ветерана однієї із ветклінік Одеси. Офіс віце-прем'єра розуміє громадське обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям”, - повідомили в Офісі.


Крім того, в Офісі наголосили, що ситуація має бути вирішена правовим способом.


"Повідомляємо, що Вадим Шевеленко більше не працює позаштатним радником віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України", — наголосили в Офісі.

У свою чергу, Шевеленко наразі не коментував своє звільнення. Але обговорення триває як у засобах масової інформації, так і в колах правозахисників, що наголошує на необхідності суворого дотримання етичних стандартів на службі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 липня 2024, 12:30

Щось тут не так. Ні з того ні з сього, мовою, яку полюбляють провладні програшні піксельні солдафони. Ще й під запис відео. Все це робота бандерівського гестапо на закручування гайок в узурпованому юдейцями суспільстві.


Новини