Головна Новини Суспільство Скандали У податковій службі з 17 чоловіків з інвалідністю реально має її лише один
commentss НОВИНИ Всі новини

У податковій службі з 17 чоловіків з інвалідністю реально має її лише один

Одна людина категорично не бажала звільнятися

сьогодні, 16:32
Поділіться публікацією:

Державна податкова служба України провела масштабні перевірки структурних підрозділів щодо осіб з керівництва, в тому числі регіонального, що оформили інвалідність після 24.02.22 року. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев, інформує портал "Коментарі".

У податковій службі з 17 чоловіків з інвалідністю реально має її лише один

Ілюстративне фото

За його даними, таких чоловіків загалом виявилось 17. Одна особа з інвалідністю отримала її внаслідок поранення на фронті.

"15 осіб прийняли вольове та чесне рішення залишити службу. Однак, один діяч вирішив цього не робити в надії на звʼязки з "кимось у владі". Мова йде про Чернігів.

Даю йому 3 години і після – звернуся до правоохоронців з відповідними заявами і зроблю героя, включаючи його "когось із влади" відомими", – зазначив Гетьманцев.

За півгодини голова Комітету ВР повідомив, що "питання закрите".

"Вольове рішення прийняли 16 осіб.

Очікуємо аналогічної інформації від інших органів з відання Комітету: ДМСУ, БЕБ, Держфінмон, і….так КРАІЛ і НКЦПФР.

Відповідні запити направлені", – зазначив Гетьманцев.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Інвалідності та пенсії: що робиться у Харківській обласній прокуратурі

Через скандал з отриманням інвалідностей та високих пенсій в органах прокуратури, Харківська обласна прокуратура надала детальний звіт про такі дані своїх працівників.

Зазначається, що станом на 24.10.2024 у Харківській обласній прокуратурі та 14 окружних прокуратурах працює 471 прокурор, з яких 22 мають статус особи з інвалідністю. Це становить 4,6% від загальної кількості працюючих прокурорів.

Більшість з них, а саме 17 прокурорів, отримали групи інвалідності до повномасштабного вторгнення рф. Друга група інвалідності лише у 6 прокурорів, з них троє мають інвалідність з дитинства. Серед інших підстав отримання інвалідності — онкологічні захворювання, ураження опорно-рухової системи, втрата ока, а також травми, повʼязані із захистом Батьківщини тощо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини