Головна Новини Суспільство Скандали У Білому домі знайшли кокаїн: кого підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі знайшли кокаїн: кого підозрюють

Колишній прессекретар Білого дому вважає, що кокаїн міг залишити син президента США.

5 липня 2023, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Білому домі заявили, що виявили білий порошок, який після тестів ідентифікували як кокаїн. Після цієї інформації Секретна служба США розпочала розслідування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Forbes.

У Білому домі знайшли кокаїн: кого підозрюють

Хантер та Джо Байден. Фото з відкритих джерел

За словами речника секретної служби Ентоні Гільєлмі біла порошкоподібна речовина, яка виявилась кокаїном була знайдена в неділю ввечері. Знайдена невідома речовина призвела до короткої евакуації з Білого дому та залучення пожежних служб Вашингтону. На момент інциденту президент Джо Байден не знаходився у Білому домі. Згодом спецслужби виявили, що речовина не є вибуховою.

Наразі Секретна служба США проводить розслідування, щоб з'ясувати, як наркотики потрапили до Білого дому. Речовина була знайдена Західній частині будівлі під час планового обходу працівників Секретної служби. Колишній прессекретар Білого дому Арі Флейшер відреагував на знайдений наркотик та видав свої версії, хто міг його принести.

"Кокаїн був знайдений у Білому домі, і влада не повідомляє, де саме він був знайдений. Якщо це Стара виконавча будівля, це, швидше за все, персонал. Якщо це особняк, то, ймовірно, Хантер", — пише у соцмережах Флейшер.

Хантер – це ім'я сина Джо Байдена. Однак, за інформацією CBS, наркотики виявили в одній з шафок, де залишає свій одяг персонал та відвідувачі Білого дому.

Цікаво, що це ймовірно не вперше наркотики потрапляють у Білий дім. У 2014 році американський репер Снуп Догг заявляв, що курив марихуану у ванній кімнаті Білого дому. Інший співак Віллі Нельсон також згадував у свої біографії, що у 1988 році курив косяк на даху Білого дому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Байден використовує апарат штучної вентиляції легень під час сну.

Також "Коментарі" писали про реакцію Китаю на слова Байдена, який назвав Сі Цзіньпіна диктатором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини