Головна Новини Суспільство Скандали Скандальна поведінка російського бізнесмена в літаку: стюардесам довелось його зв’язати
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальна поведінка російського бізнесмена в літаку: стюардесам довелось його зв’язати

Російського бізнесмена відправили до суду через неадекватну поведінку на борту літака.

26 серпня 2024, 16:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Несподіваний інцидент стався під час польоту літака "Аерофлоту" з Москви до Астани. Одного з пасажирів бізнес-класу, який, випивши віскі, почав сваритися з екіпажем літака зв’язали стюардеси, а після приземлення в столиці Казахстану втрутились служби безпеки.

Скандальна поведінка російського бізнесмена в літаку: стюардесам довелось його зв’язати

П'яного росіянина зв'язали в літаку. Фото з відкритих джерел

24 серпня генеральний директор компанії "Нукмед" Дмитро Соловйов опинився в центрі інциденту на рейсі до Астани. Це сталось, коли він не зміг контролювати свою поведінку після кількох склянок віскі. Попри спроби бортпровідників заспокоїти його, ситуація загострилася. Один із членів екіпажу вирішив відібрати у нього алкоголь, твердо сказавши: "Вам досить!". Але цього було недостатньо, щоб інцидент закінчився.

Як повідомляє пресслужба "Аерофлоту", чоловік почав нецензурно лаятися, погрожувати екіпажу, застосовувати до них фізичну силу та завдавати шкоди салону літака. Російський бізнесмен не залишив жодного шансу на мирне вирішення ситуації, тому стюардеси змушені були зв'язати його. Вони знерухомили чоловіка за допомогою підручних засобів, а саме шнурами, мотузками та ременями.

Після приземлення в Астані правоохоронці піднялися на борт літака і відразу відвезли чоловіка з пункту видачі багажу. Авіакомпанія намагалась притягнути до відповідальності Соловйова за дрібне хуліганство, однак суд відхилив скаргу.

"У судовому засіданні С. вину визнав та пояснив, що висловлював своє обурення персоналу авіакомпанії. Також суд припинив провадження у справі, оскільки правопорушення сталося на території РФ, на борту літака, що належить авіакомпанії Росії", — йдеться у повідомленні суду.

Наразі невідомо, чи буде чоловік притягнутий до відповідальності в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російського бізнесмена побили в літаку. Він виявився відомим кримінальним авторитетом.

Також "Коментарі" писали про таємничі рейси до Мінська: чотири пасажирські літаки вилетіли з трьох країн та практично одночасно приземлились у столиці Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини