Головна Новини Суспільство Скандали Офіцери поліції влаштовували оргії в дільниці: одна зі звільнених офіцерів отримала компенсацію 500 тисяч
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцери поліції влаштовували оргії в дільниці: одна зі звільнених офіцерів отримала компенсацію 500 тисяч

Суд у США виплатив півмільйона доларів компенсацій звільненій поліцейській, яка мала секс з колегами відділку.

27 березня 2024, 16:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В поліцейському департаменті Ла-Вернь штату Теннессі стався випадок, який шокував громадськість. Офіцерка поліції Мейган Голл була звільнена, коли виявилось, що вона мала сексуальні стосунки з шістьма колегами. Співробітники поліції брали участь в оргіях у поліцейському відділку, готелях та вдома у офіцерів. Голл заявила, що вона стала жертвою сексуалізації.

Офіцери поліції влаштовували оргії в дільниці: одна зі звільнених офіцерів отримала компенсацію 500 тисяч

Колишня поліцейська Мейган Голл. Фото з відкритих джерел

За даними внутрішнього розслідування виявилось, що 28-річна поліцейська Мейган Голл, яка працювала у відділку менш як рік, мала секс зі своїм начальником та колегами. Серед описаних випадків, зокрема оральний секс з двома поліцейськими у відділку поліції під час виконання службових обов'язків, а також секс втрьох з одним із поліцейських та його дружиною. 

Крім того, стало відомо, що Мейган Голл надсилала оголені фото та відео, які згодом розповсюдились серед інших поліцейських, що почали жартувати над дівчиною. 

Коли скандал став відомим у 2023 році, Мейган і четверо інших офіцерів втратили роботу. У ході слідства з'ясувалося, що поліцейська, окрім участі в оргіях, вживала алкоголь на службі.

Хоча винних у скандалі було багато, весь тягар ліг на плечі жінки. З самого початку Мейган Голл називали провокаторкою і жінкою, яка спокусила своїх колег. Колишня офіцерка не збиралася з цим миритись. Вона найняла адвоката та подала до суду на місцеву владу, відповідальну за її звільнення з поліції.

У своєму позові Голл стверджувала, що усе почалося з роману з начальником відділку. Згодом ця ситуація призвела до того, що інші її колеги стали залицятись до неї, поки вона не піддалася їхнім сексуальним домаганням.

"Я знаю, що говорять більшість людей. Ти могла сказати "ні". Я розумію це. Але моя відповідь їм така: я сказала "ні", але вони не приймали відповіді. Зрештою я піддалася тиску", — говорить Голл.

Адвокат Голл Веслі Кларк сказав, що у молодої колишньої поліцейської ніколи не було шансу.

"На Мейган не дивилися як на поліцейського-новачка, якого потрібно навчати та допомагати. На неї дивилися як на шматок м’яса, який потрібно сексуалізувати та експлуатувати", — заявив юрист.

В березні 2024 року суд пішов на мирову угоду з Мейган Голл за якої колишня поліцейська отримає 500 тис. доларів компенсації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція розслідує групове зґвалтування у віртуальній реальності.

Також "Коментарі" писали про пару, яка займалася сексом у церкві та знімала це на телефон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини