Головна Новини Суспільство Скандали "Рускій мір" дійшов до екзотичного острова: турист зняв штани на священній горі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рускій мір" дійшов до екзотичного острова: турист зняв штани на священній горі

Турист з Росії зняв штани на священній горі Агунг на екзотичному острові Балі. Такі дії спровокували різку реакцію місцевих мешканців.

26 березня 2023, 16:05 comments5703
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Влада острова Біла шокована діями російського туриста, який піднявся на священну гору Агунг, спустив свої штани та все це зафіксував на камеру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Bali Discovery.

"Рускій мір" дійшов до екзотичного острова: турист зняв штани на священній горі

Російський турист на священній горі. Фото з відкритих джерел

На території екзотичного Балі російський турист порушив закон своїм вчинком, адже осквернив один з найбільших священних об’єктів острова – гору Агунг. Росіянин піднявся на вершину і для святкування підніс руки вверх та зняв штани, окрім того, свій вчинок чоловік зняв на фото та виклав у соцмережі. Ймовірно, турист з РФ намагався здобути славу своїм вчинком, але не ту яку хотів.

Як з’ясувалось пізніше, росіянин був у групі з семи іноземців, які без реєстрації та гідів піднялись на священну гору. Влада острова засудила таку шокуючу поведінку чоловіка. Зловмиснику загрожує депортація.

Сам же росіянин через кілька днів опублікував відео в соцмережі, де просить вибачення за свій вчинок, адже він не знав, що гора – це священне місце.

Голова Вищої індуїстської ради (PHDI) Ніоман Кенак вважає, що туриста варто депортувати, однак додає, що будь-яке покарання не відповідатиме тій шкоді яку завдали острову та людям, адже тепер місцеві мешканці мають проводити дорогі та складні ритуали, щоб очистити місце від росіянина та відновити баланс сил між фізичним та метафізичним світами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Балі сповнені страхом через наплив росіян.

Також "Коментарі" писали про азійську країну, яка оголосила, що буде платити гроші туристам за її відвідини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини