Головна Новини Суспільство Скандали Розкішне життя у "золотій клітці": принцеса Дубай шокувала всіх заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкішне життя у "золотій клітці": принцеса Дубай шокувала всіх заявою

У правлячій родини Дубай скандал. Принцеса Махра Мактум оголосила про розлучення зі своїм чоловіком через зраду.

21 липня 2024, 11:20 comments1149
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Найбільше місто Об'єднаних Арабських Еміратів – Дубай, асоціюється з пишнотою та багатим життям. Однак розкіш в резиденції шейхів може стати "золотою кліткою", особливо для жінок. Дочка еміра Дубай Махра Мактум у соціальних мережах несподівано оголосила, що розлучається зі своїм чоловіком та натякнула на його зраду, чим викликала скандал в мусульманській країні.

Розкішне життя у "золотій клітці": принцеса Дубай шокувала всіх заявою

Дубайська принцеса Махра Мактум. Фото з відкритих джерел

16 липня дочка прем'єр-міністра ОАЕ і правителя Дубай принцеса Махра бін Мухаммед бін Рашид Аль Мактум оголосила в Instagram про своє розлучення.

"Любий чоловіку, оскільки ти зайнятий іншими партнерами, я оголошую про наше розлучення. Я розлучаюся з тобою, я розлучаюся з тобою і я розлучаюся з тобою. Твоя колишня дружина", — написала 30-річна Махра Мактум.

Принцеса Дубай використала у своїй заяві суперечливу практику потрійного розлучення, яка широко розповсюджена в деяких мусульманських країнах, коли чоловік може розлучитись з дружиною тричі сказавши про це. Крім факту повідомлення про розлучення, яке озвучила Махра Мактум, таку практику не заведено використовувати жінкам проти своїх чоловіків.

За кілька тижнів до скандального повідомлення Махра Мактум в Instagram опублікувала фото з дочкою, яке підписала "лише ми удвох". Що стало натяком на майбутній розрив та викликало суперечки у коментарях під дописом.

Махра Мактум минулого року вийшла заміж за шейха Мана Бін Мохаммеда Аль Мактума, який як і дубайська принцеса є членом правлячої родини. Незабаром у них народилася дочка. Після скандальної заяви Махри Мактум, на її сторінці в Instagram усі фотографії з її чоловіком були видалені. Крім того, акаунт шейха Мана також більше  не містить фотографій з Махрою Мактум.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені у 50-річному дослідженні назвали головні причини, які руйнують стосунки.

Також "Коментарі" писали про фабінг — підступну звичку, яка шкодить стосункам у парі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини