Головна Новини Суспільство Скандали Російський пропагандист назвав Зеленського "нелегітимним": скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський пропагандист назвав Зеленського "нелегітимним": скандальну заяву

Учора СБУ повідомила про підозру відомого продюсера Юрія Бардаша

24 травня 2024, 11:00
Поділіться публікацією:

Служба Безпеки України офіційно висунула звинувачення проти продюсера та музиканта Юрія Бардаша, який втік до Росії та є активним прихильником воєнних дій проти України. На початку повномасштабного вторгнення він переїхав до РФ і почав вести активну інформаційну кампанію на підтримку окупантів.

Російський пропагандист назвав Зеленського "нелегітимним": скандальну заяву

Учора СБУ повідомила про підозру відомого продюсера Юрія Бардаша

"Служба безпеки зібрала доказову базу на продюсера та музиканта Юрія Бардаша, який виправдовує війну РФ проти України. На початку повномасштабного вторгнення він втік до Росії, де розпочав широку інформкампанію на підтримку окупантів", — йдеться у повідомленні.

Бардаш, який регулярно публікує антиукраїнські пости у своєму Telegram-каналі, закликає до захоплення Києва та Харкова. Крім того, пропагандист неодноразово висловлювався на підтримку Путіна.

Незважаючи на серйозність звинувачень, Бардаш відкрито висловився у своєму Telegram-каналі, нехтуючи законними діями українського уряду та навіть погрожуючи тим, хто брав участь у ухвалі про висунення звинувачень проти нього. У своїх публікаціях Бардаш також розкритикував президента України Володимира Зеленського, називаючи його "нелегітимним".

“Кажуть, я закликаю до насильницької зміни конституційного ладу. Ну хіба не цирк? . Ви, Володимире Олександровичу, тепер навіть не клоун і не собака, ви — порожнє місце без п'яти хвилин як.

Раніше "Коментарі" писали, що російська пропагандистка Ольга Скабеєва накинулася з критикою на кандидата в президенти США Дональда Трампа, оскільки він припустив, що в Конгресі підтримали пакет допомоги Україні на суму в 61 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини