Головна Новини Суспільство Скандали Російські пранкери розіграли президента Польщі. Говорили про ракетні удари по країні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пранкери розіграли президента Польщі. Говорили про ракетні удари по країні (ВІДЕО)

Російські сатирики розіграли президента Польщі. Вони здійснили дзвінок до Анджея Дуди за кілька годин після інформації про вибухи у Польщі.

22 листопада 2022, 14:36
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Вован і Лексус (справжні імена Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров) зателефонували президенту Польщі Анджею Дуді після ракетного удару по його країні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube канал російських пранкерів.

Російські пранкери розіграли президента Польщі. Говорили про ракетні удари по країні (ВІДЕО)

Президента Польщі розіграли російські пранкери. Фото: з відкритих джерел

Росіяни представились президентом Франції Еммануелем Макроном. У записі, який опублікували сатирики президент Польщі розповідає про ситуацію з ракетним ударом. Дуда говорить, що ракета прилетіла зі сходу і вона російського виробництва.

Також польський президент озвучив позицію Зеленського. Дуда сказав, що президент України абсолютно впевнений у російській ракеті, яка завдала удару по Польщі та наголосив, що це точно не робота української системи ППО.

Президент Польщі запевнив, що дуже обережно висуває звинувачення.

"Еммануелю, це війна. Я думаю, що обидві сторони будуть звинувачувати одна одну в цьому", — сказав Дуда.

Сатирик, який вдає себе за президента Франції, запитав у президента Польщі про ескалацію між НАТО і Росією.

"Ви думаєте, я хочу війни з Росією?" Повір мені, я не хочу". – сказав Анджей Дуда.

Відео розмови російськими пранкерами, які видали себе за президента Франції Еммануеля Макрона з президентом Польщі Анджеєм Дудою можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію президента Польщі на ракетні удари, які випадково ймовірно завдала Україна.

Також "Коментарі" писали про те, що ракетний удар міг бути російською спробою провокації. Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, який розглядає різні версії вибухів у прикордонному селі Пшеводув.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини