Головна Новини Суспільство Скандали Польські фермери вдались до нового цинічного вчинку на кордоні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Польські фермери вдались до нового цинічного вчинку на кордоні з Україною

Українські водії заявили, що польські фермери на одному з пунктів пропуску розсипали цвяхи та шурупи.

26 лютого 2024, 09:47 comments2789
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польські фермери, які влаштували протести на кордоні з Україною та блокують пропускні пункти розсипали на дорозі цвяхи та шурупи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на опубліковане відео журналістами телеканалу Конкурент TV.

Польські фермери вдались до нового цинічного вчинку на кордоні з Україною

Поляки розсипали цвяхи та шурупи на пропускному пункті. Фото з відкритих джерел

Видання отримало відео від українських водіїв, які стоять в черзі на пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне". За словами водіїв, саме польські фермери мають відношення до інциденту з розсипанням цвяхів.

"Це зробили саме поляки, які проїхалися на пікапі по дорозі та порозкидали з багажника шурупи та цвяхи", — говорить український водій.

Чоловіки, які стоять на кордоні зібрали частину цвяхів з дороги. На місце інциденту прибули правоохоронні органи, аби зафіксувати порушення. Водночас працівники комунальних служб прибирають дорогу, щоб забезпечити безпеку руху для українських водіїв.

"Ймовірно, польські фермери зробили це, аби українські водії, які й так стоять у черзі, пробили колеса та не змогли продовжити рух", — припускає телеканал Конкурент TV.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в МЗС Польщі заявили про можливу причетність російських агентів до протестів польських фермерів. Речник міністерства закордонних справ розкритикував "антиукраїнські тиради" та плакати, які "вихваляють Путіна", що були використані одним з польських фермерів на місці протестів.

Також "Коментарі" писали, що попри заяви польських фермерів, що українське зерно потрапляє на польський ринок незаконно, у Міністерстві сільського господарства заперечили цю інформацію та вказали, що доказів такої діяльності не було зафіксовано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас Бульба

26 лютого 2024, 18:30

Ляхи вони і є ляхи...

Ник

26 лютого 2024, 11:26

Поляк это нация , Поляк это профессия, самые продажные и подлые люди........да и люди ли они .....наверное нет


Новини