Головна Новини Суспільство Скандали Поліція отримала дозвіл на обшуки компанії, що пов’язана з головою НКРЕКП Валерієм Тарасюком, - ухвали суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція отримала дозвіл на обшуки компанії, що пов’язана з головою НКРЕКП Валерієм Тарасюком, - ухвали суду

Правоохоронці проводять обшуки в ТОВ "Компанія Метал-Інвест", яка пов'язана з Валерієм Тарасюком, що є головою НКРЕКП.

19 березня 2024, 19:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Правоохоронці проводять обшуки в компанії, що пов’язана з керівником Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) Валерієм Тарасюком. Про це свідчать одразу кілька судових ухвал, винесених Соснівським райсудом м. Черкас у лютому поточного року в межах кримінального провадження №12020256010000824.

Поліція отримала дозвіл на обшуки компанії, що пов’язана з головою НКРЕКП Валерієм Тарасюком, - ухвали суду

Голова НКРЕКП Валерій Тарасюк. Фото з відкритих джерел

Йдеться про обшуки майнових об’єктів і територій, що належать ТОВ "Компанія Метал-Інвест" у справі за ст. 271 ч. 1 КК України.

Зокрема, ухвала суду від 12 лютого передбачає дозвіл слідчих Черкаського РОУП ГУНП в Черкаській області на "проникнення до нежитлового приміщення з прилеглою територією за адресою: Черкаська обл., м. Черкаси, просп. Хіміків, 74, що згідно державного реєстру речових прав на нерухоме майно на праві власності належить товариству з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ МЕТАЛ ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 36584037), з метою виявлення та фіксації відомостей, щодо обставин вчинення кримінального проступку проти безпеки виробництва".

Перша схожа ухвала була винесена судом ще восени 2023 року.

Компанія ТОВ "Компанія Метал-Інвест", як раніше інформував колишній депутат Ігор Мосійчук, пов’язана з керівником НКРЕКП Валерієм Тарасюком.

"З квітня 2023 року Тарасюк В.В користується автомобілем BMW X7 XDRIVE 30D (ДНЗ СА9954ІХ, 2022 року випуску, він-код WBACW810709L46242, зареєстрований 29.03.2023 року). Власником вказаного є ТОВ "Компанія "Метал Інвест" (код ЄДРПОУ 36584037, основний вид діяльності "оброблення металів та нанесення покриття на метали"), засновником якого є Спектор Ольга Михайлівна (90% статутного капіталу) та Тарасюк Валерій Володимирович (10% статутного капіталу)", — вказував Мосійчук.

Про ТОВ "Компанія Метал-Інвест" також відомий той факт, що компанія є підрядником ПрАТ "НЕК "Укренерго".  На тендерах держави ця компанія освоїла вже понад 14 млн грн. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини