Головна Новини Суспільство Скандали Подробиці стрілянини на Буковинському кордоні розповіли прикордонники
commentss НОВИНИ Всі новини

Подробиці стрілянини на Буковинському кордоні розповіли прикордонники

Чернівецькі прикордонники зупинили контрабандистів, які намагалися втекти

26 грудня 2022, 16:29
Поділіться публікацією:

У Чернівецькій області охоронці кордону припинили спробу контрабандистів переправити цигарки через українсько-румунський кордон, пишуть "Коментарі".

Подробиці стрілянини на Буковинському кордоні розповіли прикордонники

Конфлікт зі стріляниною виник на кордоні з Румунією

Цими вихідними, в ході реалізації випереджувальної інформації оперативних співробітників Чернівецького загону, прикордонний наряд відділу "Фальків" помітив групу людей з пакунками за спиною. Чоловіки йшли гірською стежкою в бік кордону з Румунією. З появою військовослужбовців зловмисники покинули свої речі та почали тікати. Не зупинили контрабандистів й попереджувальні постріли прикордонного наряду. Та зрештою горе-бізнесменів затримали.

"Перевіривши прилеглу до кордону територію, знайшли майже 5 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку України. В ході подальших пошукових дій охоронці кордону затримали двох втікачів та водія автомобіля Volkswagen, яким доставляли сигарети у прикордоння. За попередньою оцінкою вартість вилученого тютюну складає понад 200 тисяч гривень", — розповідають в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України — Західний кордон.

За фактом спроби порушення закону прикордонники направили до Національної поліції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 ККУ — незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Як писали раніше "Коментарі", роботу прикордонників посилили новоспечені команди кінологів. Після піврічного навчання кінологи зі своїми псами-напарниками вирушили охороняти кордони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Власний гелікоптер: прикордонники показали, як у Закарпатській області контрабандисти возили цигарки до Європейського Союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини