Головна Новини Суспільство Скандали Побиття військового в Смілі: на інцидент відреагував Давид Арахамія
commentss НОВИНИ Всі новини

Побиття військового в Смілі: на інцидент відреагував Давид Арахамія

Побиття військового в Смілі: керівництво країни взяло ситуацію під особистий контроль

10 вересня 2024, 12:14
Поділіться публікацією:

Керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія відреагував на побиття військовослужбовця у Смілі. Народний депутат заявив про необхідність особистого контролю міністра внутрішніх справ та генерального прокурора над цим інцидентом.

Побиття військового в Смілі: на інцидент відреагував Давид Арахамія

Давид Арахамія відреагував на побиття військовослужбовця у Смілі

“Побачив ганебний випадок нападу на військовослужбовця на лікуванні в м. Сміла. Цей випадок має бути на особистому контролі міністра внутрішніх справ та генерального прокурора. Направив офіційні звернення на обох та звернувся до профільного комітету проконтролювати ситуацію”, — написав Арахамія.


Зазначимо, що останнім днями в соціальних мережах поширили відео за участі колишнього військового. Подія сталася 3 вересня неподалік села Ротмістрівка, коли між двома водіями виник конфлікт. Про деталі ситуації розповіла Суспільному речниця Головного управління нацполіції області Зоя Вовк. За її словами, все почалося з невеликої аварійної ситуації, яка швидко переросла в особистісний конфлікт.


  

"Як з'ясувалося, напередодні інциденту батьки колишнього військовослужбовця їхали в авто і в них виник конфлікт із жителями Сміли — один із водіїв створив аварійну ситуацію. Про те, що сталося, батьки розповіли синові. Також додали, що бачили автомобіль, який їх "підрізав", у селі Ташлик. Син вирішив розібратися з водієм, втім, на місці його вже не було. Чоловік зняв із автівки номерний знак і написав у соціальній мережі допис із проханням допомогти встановити власника", — розповіла вона.

Коли інформація про інцидент стала відома водію Hyundai, який був залучений у конфлікт, він сам ініціював зустріч, яка незабаром переросла в бійку. Поліція була викликана на місце події, де опитала свідків і учасників конфлікту. 

Наразі за фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за статтею про хуліганство, але, як зазначила Зоя Вовк, справу можуть перекваліфікувати в залежності від результатів слідства. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини