Головна Новини Суспільство Скандали Новий скандал в ЗСУ: військовий заявив, що дані українських виробників БПЛА "злили" у відкритий доступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий скандал в ЗСУ: військовий заявив, що дані українських виробників БПЛА "злили" у відкритий доступ

ЗМІ пишуть, що таблицю з даними виробників БПЛА у відкритому доступі

27 жовтня 2024, 22:40
Поділіться публікацією:

 У мережу потрапила зведена таблиця контактних даних українських виробників безпілотників, що призвело до витоку імен, контактів і адрес людей, пов’язаних із виробництвом. Тепер ця інформація доступна для всіх, включно з російською стороною.

Новий скандал в ЗСУ:  військовий заявив, що дані українських виробників БПЛА "злили" у відкритий доступ

Новий скандал в ЗСУ (фото з відкритих джерел)

Мартін Брест, військовослужбовець ЗСУ, що співпрацює у сфері озброєння, наголосив на критичній небезпеці цієї ситуації для зазначених осіб. За його словами, це прирівнюється до смертного вироку для багатьох людей, чиї дані опинилися у відкритому доступі. Він зазначив, що держслужбовці вимагали створення цієї презентації, не зважаючи на ризики, що й призвело до витоку. "Чиновник у погонах, хто наказав зробити цю зведену таблицю — вбив людей. Просто вони тимчасово живі," — написав Брест.

Також Брест зазначив, що виробники зброї очікували такого результату та усвідомлювали можливість російських ударів за вказаними адресами, якщо інформація потрапить до рук ворога.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військова медикиня заявила про сексуальне домагання в армії. Один з побратимів військової медикині ймовірно почав тиснути на жінку та натякати на інтимні стосунки. Після сексуальних домагань офіційне розслідування у підрозділі не провели, а ймовірний побратим медикині самовільно залишив частину.

Військовослужбовиця Оксана приєдналась до лав ЗСУ з часів АТО та добровільно пішла у військкомат після початку повномасштабного вторнення. Жінку мобілізували як медикиню і вона надавала  допомогу військовим у боях за Лиман, Вовчанськ та Бахмут.

6 червня перед виїздом у зону бойових дій медикиня проходила бойове злагодження у Львівській області. Під час поїздки на полігон один з її колег-військових Сергій почав тиснути на Оксану заявляючи про бажання зайнятися з нею сексом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини