Головна Новини Суспільство Скандали.Політика Нардеп Тищенко прокоментував «бенкет» в київському ресторані
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Тищенко прокоментував «бенкет» в київському ресторані

Народний депутат від Слуги народу Микола Тищенко організував вечірку на честь дня народження своєї дружини не в ресторані, а в готельних номерах

20 квітня 2021, 23:07
Поділіться публікацією:

Народний депутат Микола Тищенко вирішив вибачитися перед українцями за свій "кілька зухвалий вчинок" — так він назвав скандальне святкування дня народження дружини — Алли Баранівської.

Нардеп Тищенко прокоментував «бенкет» в київському ресторані

Народний депутат від Слуги народу Микола Тищенко

"З юридичної точки зору — і це аксіома для нашого карантинного часу — святкування чого-небудь в готельних номерах готелів абсолютно не заборонені. Підкреслю, що мова йде саме про номерах готелю, а не про ресторан як про це, не розібравшись, написала частину журналістів", — сказав він.

Він також заявив про готовність понести за свої дії політичну відповідальність.

"Заборони, пов'язані з обов'язковим карантином, стосуються саме ресторанів. Це легко перевірити і уточнити. Але кому це потрібно уточнювати? Тому ще раз скажу. Ніяких кримінальних або адміністративних справ немає. І штрафів відповідних за порушення карантинного режиму немає. Так як немає самого факту порушення. Проте, я буду повністю сприяти поліції в розслідуванні (якщо воно необхідне при очевидних фактах). А суму, витрачену на свято, дружина обов'язково внесе в декларацію, якщо того вимагатиме законодавство", — додав він.

За його словами, саме святкування проходило у вузькому і майже сімейному колі.

"Я не збирав гостей в ресторані, не запрошував когось в заклад, яке заборонено карантином. Протягом останніх двох років через величезної кількості роботи я практично не приділяв увагу сім'ї. Це мої мотивації. І звичайно, в цих мотиваціях ні формально, ні неформально і близько немає бажання порушити карантин або хизуватися подібним порушенням ", — додав він.

Нагадаємо, масштабне святкування, організоване Миколою Тищенко для своєї дружини, отримало неймовірний резонанс в суспільстві. Негативні думки "сипляться" на політика через порушення карантину як від звичайних українців, так і від колег по Раді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Наталья

21 квітня 2021, 07:55

Господин тищенко, вы нас совсем за идиотов принимаете? В номерах они праздновали.... Вы что там сексом по очереди занимались? Просто чисто по приколу, с пацанскими замашками- а нам все по х*ен, мы же Бога за бороду взяли...!


Новини