Головна Новини Суспільство Скандали На Рівненщині воєнкоми-"наркомани" знущалися і били свого підлеглого: з'явилися страшні подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Рівненщині воєнкоми-"наркомани" знущалися і били свого підлеглого: з'явилися страшні подробиці

Військовий хотів доповісти про порушення посадовців військкоматів під час служби

27 липня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Співробітники ДБР затримали  військовослужбовців Рівненського обласного та районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, що били підлеглого  працівника та знущались з колеги. В одного воєнкома під час обшуку  знайшли наркотики. Про це  інформують в прес-службі Державного бюро розслідувань.

На Рівненщині воєнкоми-"наркомани" знущалися і били свого підлеглого: з'явилися страшні подробиці

У військкомів знайшли наркотики (фото ДБР)

"Полковник та підполковник довідалися, що водій стрілецької роти однієї із військових частин Рівненського районного ТЦК та СП планує доповісти про їхні порушення під час служби. Вони вирішили цього не допустити та побили чоловіка", — повідомляє прес-служба ДБР.

Як стверджують  співробітники ДБР, начальник Рівненського обласного ТЦК особисто завдавав побоїв підлеглому військовослужбовцю, а інший військовий посадовець, керівник районного ТЦК весь процес фільмував на телефон.

"Під час проведення "виховних заходів" в хід пішла бита. Посадовці також змушували потерпілого ставати навколішки та вимолювати пробачення", -  стверджують працівники  відомства.

Також зазначено, що минулої середи, 26 липня, співробітники ДБР  здійснили 6 обшуків на місці роботи, проживання та в автомобілях начальників згадуваних центрів комплектування. Були виявлені та вилучені мобільні телефони, один  телефон є власністю  потерпілого. За місцем проживання очільника Рівненського обласного ТЦК знайдено биту, якою побили  працівника військкомату.

В ДБР додають, що в начальника Рівненського районного ТЦК та СП були вилучені 8 пакетиків з білою речовиною, це може бути амфетамін, обладнання для вживання наркотиків.  Військкома затримано, йому оголошено  підозру про незаконне зберігання психотропних речовин з метою збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).  Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Очільнику Рівненського обласного ТЦК та СП оголошено підозру щодо перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 426-1 КК України). Санкція статті передбачає 12 років  позбавлення волі. Військового посадовця теж затримали.

Затриманим  оберуть запобіжні заходи та відсторонять від посад.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російським депутатам суворо заборонили їздити на фронт в Україну


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини