Головна Новини Суспільство Скандали Мальдіви, шуба та мільйон доларів: у чиновниці з податкової під час обшуку знайшли список бажань (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мальдіви, шуба та мільйон доларів: у чиновниці з податкової під час обшуку знайшли список бажань (ФОТО)

Свої мрії посадовиця писала напередодні Нового року

1 лютого 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Правоохоронці, які проводили обшук  у в.о. голови податкової служби  столиці  Оксани Датій,  знайшли список бажань чиновниці. В ньому, зокрема, зазначено  суму в мільйон доларів,  шубу з соболя  та елітний годинник Breguet.

Мальдіви, шуба та мільйон доларів: у чиновниці з податкової під час обшуку знайшли список бажань (ФОТО)

У голови столичної податкової знайшли списки бажань (фото: УП)

За повідомленням  "Української правди", яка посилається на поінформоване джерело, обшуки в керівників  податкової  міста Києва відбулися сьогодні, 1 лютого. 

Саме проводячи обшук,  в керівника податкової знайшли декілька списків, що свідчили про особисті  бажання чиновниці  напередодні  2018 та 2021 Нового року. Зокрема, в 2018 чиновниця мала мрію  про підвищення в роботі,  шубу з соболя, поїхати до  Лондона та хизуватись годинником  Breguet – як подарунком,  від коханої людини.

На  2021 рік  посадовиця намріяла для  себе посаду очільниці столичної   податкової, була не проти поїхати  до Лондона та відпочити на сонячних Мальдівах. Бажана сума в 1 мільйон доларів все ще залишалась в  списку бажань.

Саме в  2021-му році Оксану  Датій  було призначено  заступницею  начальника відділу аналізу податкової інформації управління спеціального аудиту ГУ ДПС у столиці,  а в наступному  році вона  отримала давно очікувану нею посаду — в.о. начальника ДПС  Києва.

Журналісти видання повідомляють, що співробітники  ДБР розслідують факти незаконного отримання відшкодування ПДВ з держбюджету, зокрема, шляхом зловживання владою та службовим становищем  службовцями  податкових органів. З причини таких  дій, в  тіньовий обіг потрапила величезна сума — понад 30 млрд грн бюджетних  грошей.

Мальдіви, шуба та мільйон доларів: у чиновниці з податкової під час обшуку знайшли список бажань (ФОТО) - фото 2
Мальдіви, шуба та мільйон доларів: у чиновниці з податкової під час обшуку знайшли список бажань (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі"  писали про те, що "кадрові чистки" тривають: Хто з високопосадовців втратив крісло.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини