Головна Новини Суспільство Скандали Максим Галкін із Ізраїлю гостро висловився на адресу російських пропагандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Галкін із Ізраїлю гостро висловився на адресу російських пропагандистів

Галкін звернувся до росіян після ракетної атаки на Ізраїль

14 квітня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

У ніч проти 14 квітня Іран атакував Ізраїль, запустивши понад 300 ракет і кілька безпілотників. На тлі цього конфлікту російський шоумен Максим Галкін, який з початку повномасштабної війни в Україні мешкає в Ізраїлі, потрапив у медійний скандал.

Максим Галкін із Ізраїлю гостро висловився на адресу російських пропагандистів

Галкін звернувся до росіян після ракетної атаки на Ізраїль

На своїй сторінці в Instagram Галкін випадково використав неправильні вислови, вітаючи Ізраїль з атакою, що викликало неоднозначну реакцію серед його передплатників.

Спочатку шоумен опублікував відео, де на івриті висловив підтримку Ізраїлю, однак, усвідомивши помилку, швидко видалив запис та замінив його на нове відео. У новому повідомленні Галкін побажав успіху ізраїльським силам ППО у відбитті агресії. Цей інцидент викликав бурхливу реакцію серед російських інтернет-користувачів, які звинуватили артиста в неспроможності та алкогольному сп'янінні.

Галкін зізнався, що міг трохи перебрати з віскі, через що й сталася плутанина. Однак він не втратив можливості відповісти на критику, особливо звернувши увагу на неякісну журналістику. Шоумен з іронією зазначив, що навіть перебуваючи у такому стані, він залишається на боці Ізраїлю та його права на самооборону.

"Збирався поспати, але зайшов на якісь російські канали, якусь гавнопомийку. Боже, 2,5 мільйона людей на це лайно. "Максим Галкін напідпитку побажав удачі ППО Ізраїлю, а він навіть не в Ізраїлі". Слухайте, гавножурналісти, заспокойтеся. В Ізраїлі я, і бажаю удачі ізраїльському ППО. І навіть якщо не був би в Ізраїлі, то все одно б бажав", — сказав Галкін.

Окрім іншого, Галкін різко засудив дії російських журналістів, закликавши їх зосередитися на більш значних проблемах, а не на його особистому житті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини