Головна Новини Суспільство Скандали Ксенофобія в Голівуді. Акторка Меган Фокс цинічно образила українок
commentss НОВИНИ Всі новини

Ксенофобія в Голівуді. Акторка Меган Фокс цинічно образила українок

Американська акторка та модель Меган Фокс образила українок, порівнявши їх з «гумовими ляльками» для сексу. Після шквалу критики вона спробувала виправдатися тим, що просто так пожартувала, передає портал «Коментарі»

15 лютого 2024, 13:21
Поділіться публікацією:

В одному зі своїх постів у Інстаграмі Меган Фокс виставила фото, яке її прихильники розкритикували. На їх думку, акторка зловживає "уколами краси". Ці слова викликали бурхливу реакцію Фокс. В коментарі критикам вона цинічно образила українок.

Ксенофобія в Голівуді. Акторка Меган Фокс цинічно образила українок

Меган Фокс потрапила в скандал

"Боже мій, люди, лише подивіться який інакший я… зовсім не маю вигляд. Виявилося, що це просто тінь на фотографії з мобільного телефону, на якій я маю вигляд як українська надувна лялька. Коли в реальності я маю вигляд як одна з тих супер дорогих силіконових справжніх секс-ляльок, які можна придбати лише в Японії",
— написала Меган Фокс в Інстаграмі.

Таке цинічне порівняння викликало шквал критики не тільки серед українок. Прихильники акторки відзначили, що в Голівуді все ще існує ксенофобія щодо жінок зі Східної Європи, яких вважають там мало не повіями. Також Фокс дорікнули, що таке недолуге порівняння звучить особливо цинічно на фоні того, що під час повномасштабної російської агресії багато українок піддаються сексуальному насильству.

Після шквалу критики Фокс вирішила виправдатися. Проте у неї знову все вийшло недолуго.

"Боже милий. Це не те, що я мала на увазі. Українські жінки дуже гарячі, тож, на мою думку, роздуті ляльки також дуже гарячі. Дайте дівчині пожартувати, чорт забирай",
— відповіла Фокс.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали, що на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Меган Фокс разом зі своїм коханим Колсоном Бейкером відвідала музичний фестиваль Bud Light Super Bowl. Для заходу знаменитість обрала сексуальне вбрання від українського дизайнера.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини