Головна Новини Суспільство Скандали Ілона Маска викрили в ганебній брехні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілона Маска викрили в ганебній брехні

Маск стверджував, що відхилив запрошення на Всесвітній економічний форум, проте організатори кажуть, що навіть не надсилали йому таких пропозицій.

21 січня 2023, 21:05 comments2797
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Одна з найбагатших людей світу, американський підприємець Ілон Маск заявив, що відмовився їхати на Всесвітній економічний форум, що проходить у Давосі. Проте, як виявляється, йог отуди навіть не запрошували. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Bild.

Ілона Маска викрили в ганебній брехні

Ілон Маск збрехав про запрошення на економічний форум. Фото з відкритих джерел

Власник Twitter, Tesla та ще кількох компаній Ілон Маск знову здивував своїм вчинком. Цього разу це стосується Всесвітнього економічного форуму у Давосі, Швейцарія, де відомі політики, бізнесмени та діячі культури обмінюються думками. Ілон Маск заявив у своєму твіті, що відмовляється їхати на економічний форму.

"Я відхилив запрошення в Давос не тому, що думав, що вони замішані в диявольських інтригах, а тому, що це прозвучало дуже нудно", — пише Маск.

Проте, як виявилось, американського бізнесмена просто не запросили у Давос. Це підтвердив прессекретар організаторів Ян Цопф.

"Маск не отримав квиток на участь ні в цьому році, ні в попередні роки", — сказав Цопф.

Востаннє успішного мільярдера запрошували на Всесвітній економічний форум у 2015 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск відреагував на новини про можливі поставки західних танків на український фронт. Слова американського мільярдера розкритикував досвідчений генерал.

Також "Коментарі" писали про те, що президент України Володимир Зеленський під час свого виступу в Давосі висміяв російського диктатора Володимира Путіна, через його надмірну любов до кіношних спецефектів, які використовує президент РФ під час своїх виступів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 січня 2023, 21:15

Дивно! Менші отримали запрошення, а найбагатший і найтехнологічнійший - ні? Навіть такі ганебні, як Пінчук, Гетманцев і всі представники корумпованої верхівки України типу Яресько Маркарової? Щось тут не те. Не форум, а якесь збіговисько найгірших і найбільших брехунів.


Новини