Головна Новини Суспільство Скандали Граймс захищає доньку Маска і критикує його за "брехню і скотство"
commentss НОВИНИ Всі новини

Граймс захищає доньку Маска і критикує його за "брехню і скотство"

"Не може відрізнити правду від брехні": Граймс про Маску після його слів про трансгендерність дочки

8 серпня 2024, 14:16
Поділіться публікацією:

Співачка Граймс, колишня партнерка Ілона Маска та мати трьох його дітей, публічно підтримала трансгендерну дочку мільярдера Вівіан Дженну. Це сталося після того, як Вівіан звинуватила батька в лицемірстві та брехні, а Маск у відповідь засудив її трансгендерний перехід.

Граймс захищає доньку Маска і критикує його за "брехню і скотство"

Граймс захищає дочку Маска і критикує його за "брехню та худобу"

В емоційному пості в соцмережі X Граймс заявила, що Маск "не може відрізнити правду від брехні" і "опускається до худоби у своїх пороках". Вона підтримала Вівіан, яка раніше назвала батька "брехуном і зрадником", звинувативши його в дискримінації та спотворенні фактів про свою родину.

Конфлікт спалахнув після того, як Маск публічно висловився проти трансгендерності , заявивши, що його сина "вбив вірус толерантності". Він також стверджував, що його обманом змусили підписати дозвіл на операцію щодо зміни статі для Вівіан.

Вівіан у відповідь звинуватила батька в тому, що він не є справжнім сім'янином та християнином, а також неодноразово припускав дискримінаційні висловлювання.

"Ти не сім'янин. Ти бісівський зрадник, який не може перестати брехати про своїх дітей. Ти не християнин. Наскільки мені відомо, твоєї ноги ніколи не було в церкві. І ти ніякий не "бастіон рівноправності та прогресу"... ворога, коли мені було шість років. На тебе подавали до суду за дискримінацію величезну кількість разів.

Граймс, відома своїми прогресивними поглядами, стала на бік дочки, розкритикувавши Маска за його позицію та нездатність прийняти правду. Вона підкреслила, що людина, яка постійно бреше собі та іншим, втрачає повагу до себе та оточуючих, що призводить до "скотності в пороках".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини