Головна Новини Суспільство Скандали Джаред Лето заявив, що поїде в Україну, але потрапив у скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Джаред Лето заявив, що поїде в Україну, але потрапив у скандал

Співак Джаред Лето заявив, що хочу "веселитись" з усіма, зокрема в Україні та Росії.

сьогодні, 10:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американський співак та фронтмен гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето заявив про бажання виступити в Києві. Однак крім виступу в Україні, він поїде у Росію, де буде тусуватись та веселитись.

Джаред Лето заявив, що поїде в Україну, але потрапив у скандал

Джаред Лето. Фото з відкритих джерел

Під час виступу у Сербії Джаред Лето запитав, чи багато тут слухачів з Росії, на що публіка відповіла гучними вигуками. Далі співак назвав війну в Україні "проблемою" та заявив, що після її закінчення приїде з концертами у Росію.

"Я відчув навколо багато російської енергії. І ось що я вам скажу: одного разу, коли ці всі проблеми закінчаться, ми зустрінемося з вами на батьківщині. Ми повернемося в Сербію, ми поїдемо в Санкт-Петербург, Москву", — сказав співак.

Далі Джаред Лето згадав і про Україну, додавши, що збирається "веселитись і тусуватися з усіма".

"Ми збираємося заскочити до Києва. Ми збираємося веселитись і потуситися з усіма, добре? Так і повинно бути!", — наголосив американський співак.

Українці розкритикували співака вказавши, що після візиту до Москви він може забути за Київ, тоді як інші саркастично запитували, чому ж Лето не може поїхати зараз у РФ. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни масово тікають у Сербію та оселяються у великих містах. Росіяни залученні до сфери харчування, ІТ, краси та туризму, а сполучення з РФ здійснюється через Туреччину та Угорщину. Крім того, росіяни активно поширюють свою культуру в країні, зокрема музичну. Як повідомляють місцеві ЗМІ, кожного місяця у Белграді виступає російський музикант з великим концертом.

Також "Коментарі" писали про президента Сербії, який пояснив політику країни щодо України та РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини