Головна Новини Суспільство Скандали Диверсія проти економіки: народний депутат звинувачує БЕБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Диверсія проти економіки: народний депутат звинувачує БЕБ

Депутат підкреслив, що підприємці написали йому багато скарг

7 березня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Артем Дмитрук гостро критикує роботу ВЕБ, називаючи це "диверсією проти економіки України". Він заявив, що отримав багато скарг від підприємців Одеси та Одеської області. У цих зверненнях діяльність працівників БЕПу порівнюють із злочинами російських окупантів.

Диверсія проти економіки: народний депутат звинувачує БЕБ

Диверсія проти економіки: народний депутат звинувачує ВЕБ

“Структура БЕБ створювалася для боротьби з порушеннями економіки. Передбачалося, що там працюватимуть порядні та професійні фахівці, які захищатимуть країну та людей від шахраїв та злочинців. Натомість від людей надходить шквал скарг на побори та рейдерство з боку керівництва цієї структури. Я обраний народним депутатом від Одеси та отримую безліч скарг від підприємців Одеси та Одеської області”, — написав народний депутат.

Нардеп Дмитрук закликає бізнесменів не мовчати, обіцяючи особисто взятися за розгляд кожної скарги.

Раніше "Коментарі" писали, що народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк заявив про "абсолютно цинічну позицію ВП", за якої Україна в березні втратить можливість отримати 1,5 млрд доларів допомоги від Світового Банку. За його словами, Рада швидко проголосувала за необхідний законопроект, проте його не лише не підписали до ВП, а й збираються додати правки.

Крім того, 6 березня народні депутати з фракції "Слуга народу" поїхали на фронт, щоб проінспектувати будівництво оборонних рубежів і підготувати фотозвіт для американських колег. Водночас Ірина Фріз вважає такі дії парламентаріїв профанацією. Поки незрозуміло, яким чином проводитимуть інспекцію народні обранці, на яку ділянку фронту вони поїдуть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини