Будинок на мільйон: народний депутат заселився у нову квартиру на Печерську

Депутат Желєзняк оселився у квартирі у центрі Києва за 12 млн грн

На Печерську у Києві оселився новий мешканець – народний депутат Ярослав Железняк. У серпні 2023 року він заселився у квартиру площею 134 квадратні метри, вартість якої оцінюється у 12 млн гривень. Квартира знаходиться в елітному будинку на вулиці Євгена Коновальця та записана на тестя від другого шлюбу депутата. Про це повідомляють журналісти УНІАН.

Згідно з офіційною декларацією на сайті Національного агентства із запобігання корупції, Железняк заробляє як депутат близько 660 тисяч гривень на рік. Вартість його нової квартири у 17 разів перевищує його річний дохід.

Військовий експерт Кирило Данильченко коментують, що такі покупки показують велику різницю між життям звичайних людей та високопосадовців.

"Поки одні втрачають здоров'я, роки на службі, єдине життя, інші в Покровську відкручують бойлери і в машини вантажать меблі, треті успішні сімейні "бізнеси" запускають. Все нормально. Ми разом. Ми орали – я і трактор", – сказав Кирило Данильченко. .

Читайте також на порталі “Коментарі” - У той час як Україна переживає один із найскладніших періодів своєї історії, лідери антикорупційних рухів, схоже, починають грати на тих же ринках, що й їхні опоненти. Дар'я Каленюк, співзасновниця "Центру протидії корупції", у перший рік повномасштабної війни придбала автомобіль Toyota RAV4 за 715 тисяч гривень та житловий будинок у Польщі

Крім того, "Коментарі" писали, що 37-річний Олексій Володимиров раптово під час повномасштабної війни почав привертати увагу залишків столичних еліт. У так званого "волонтера" з'явився елітний спорткар Lamborghini Huracan, а у соціальних мережах чоловік постійно викладає фото з відпочинку у різних країнах.