Головна Новини Суспільство Скандали Андрій Шевченко вивів з України 15 млн євро через офшори Абрамовича
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Шевченко вивів з України 15 млн євро через офшори Абрамовича

Тренер національної футбольної збірної «ховав» гроші в офшорах

27 грудня 2022, 19:58 comments7946
Поділіться публікацією:








У мережі з'явився сюжет про факти з біографії колишнього українського футболіста Андрія Шевченка.

Андрій Шевченко вивів з України 15 млн євро через офшори Абрамовича

Шевченко вивів до офшорів Абрамовича 15 млн євро

Так журналісти портала Весті розповідають про російські зв'язки Шевченка, про його дружбу з президентом-втікачем Віктором Януковичем, про те, як він за великі гроші агітував за Наталю Королевську у передвиборчій кампанії.

"А чи справді тоді Шева такий святий, як себе намагається намалювати? – задаються питанням журналісти. — А якщо ні, то хто йому дав право таврувати членів ОПЗЖ, які увійшли до Національного олімпійського комітету (НОК)? Він сам, виявляється, є не меншим регіоналом".

Журналісти також розповідають, що Шевченко є резидентом Англії. Власне через це і не може тривалий час перебувати на території України. І в той час, як був тренером української національної збірної, він проживав в Україні загалом (сумарно за всі візити) не більше ніж півтора — два місяці за рік. Але щорічну зарплату у 2,5 млн євро на рік при цьому отримував.

"За весь час тренерської роботи Шевченко витяг з наших кишень 15 млн євро, відправив їх на офшори Абрамовича", – наголошується у матеріалі.

Раніше американські журналісти начебто виявили в Андрія Шевченка багаторічний спільний бізнес із російським мільярдером Абрамовичем. Кажуть, Шева продовжував вести цей бізнес навіть після повномасштабного вторгнення Росії до України ще щонайменше 8 місяців.

Як писали "Коментарі" раніше, британські журналісти запитали колишнього гравця "Челсі" та "Мілана" про те, на скільки страшно перебувати в зоні уражень і чи боїться Шевченко. "Коли я переїжджаю в зону бойових дій, я знаю, що це може статися", — відповів титулований тренер і футболіст. Також Шева зізнався, що попри численні проблеми, війна об’єднала українців.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини