Головна Новини Суспільство Скандали Якби Андрій Шевченко повернув хоч половину з того, що йому заплатила Україна, то відновили б 20 стадіонів, як в Ірпені
commentss НОВИНИ Всі новини

Якби Андрій Шевченко повернув хоч половину з того, що йому заплатила Україна, то відновили б 20 стадіонів, як в Ірпені

Андрій Шевченко та показовий збір коштів на реконструкцію стадіона в Ірпіні

31 січня 2023, 10:45 comments8157
Поділіться публікацією:








Після того, як контракт екстренера Андрія Шевченка з українською збірною з футболу завершився, він не був пролонгований, хоч і мав таку опцію. Причина полягає у тому, що Шева хотів більше грошей за свою роботу, хоча й так отримував надзвичайно високий гонорар. Про це йдеться в сюжеті про політичні та тренерські заробітки колишнього українського футболіста і тренера, що опублікований у відкритому доступі. До речі, цей сюжет подивилося вже більше 1 млн глядачів. 

Якби Андрій Шевченко повернув хоч половину з того, що йому заплатила Україна, то відновили б 20 стадіонів, як в Ірпені

Андрій Шевченко не передав гроші на реконструкцію стадіона в Ірпіні



В матеріалі вказується, що Андрій Шевченко, працюючи тренером національної збірної, перебував в Україні всього по 45-60 днів на рік. Решту часу він проводив закордоном і фізично не працював з хлопцями. Але попри це, за умов пролонгації із ним контракту, хотів ще більше грошей. 

"Його цікавили лише гроші, Шевченко хотів більше, при цьому приділяючи мінімум часу збірній. За період своєї тренерської кар’єри в Україні він отримав більше 15 000 000 євро, які одразу вивів в офшори на рахунки компаній Абрамовича (російський мільярдер — ред.), як свого багаторічного бізнес-партнера і близького друга", — йдеться в сюжеті 

Підкреслюється, що тепер, коли Шевченко вдає з себе волонтера та закликає українців скидатися грошима на реконструкцію зруйнованого росіянами стадіону в Ірпені, сам екстренер коштів не жертвує. А коли б він повернув Україні хоча б половину сплаченого йому гонорару, то вистачило б на відновлення 20 таких стадіонів як ірпінський. 

Автори сюжету також нагадують, що після звільнення зі збірної України, Шевченко не зміг показати пристойний результат і в клубі "Дженоа". 

"Шева не протримався там і двох місяців, вигравши лише 1 матч з 11, і був достроково звільнений з ганьбою", — сказано у матеріалі. 

Як відомо, Шевченко й досі підтримує з російським олігархом Романом Абрамовичем тісні стосунки і, нвіть, погодився на його пропозицію сприяти поверненню російських збірних до міжнародних турнірів УЄФА та ФІФА за гонорар у  10 млн дол. 

Нагадаємо, що Шевченко закликав українців донатити кошти на відновлення футбольного стадіону в Ірпені. На його відновлення 150 тис. євро обіцяв виділити ФК "Мілан". Свій хоч який-небудь внесок у цю справу особисто Шева не зробив. З плином майже трьох місяців від старту оголошеного Шевченком збору, місто Ірпінь ще жодних коштів на реконструкцію стадіону так і не отримало. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини