Головна Новини Суспільство релігія Що категорично не можна робити у Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Що категорично не можна робити у Різдво

У Різдво прийнято робити добрі справи

6 січня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Різдво — одне з найважливіших релігійних свят, який заведено зустрічати в колі рідних і близьких. Зоряний астролог Віра Хубелашвілі розповіла, що в цей день категоричні не можна робити, щоб жити в добробуті.

Що категорично не можна робити у Різдво

що не можна робити в Різдво / фото: pixabay.com / TemaNN.ru

Експерт зазначила, що в Різдво не можна забувати про добрі вчинки та милосердя, тому не можна відмовляти тим, хто просить і потребує допомоги. Не важливо, чоловік це чи тварина, ми завжди повинні допомагати. В принципі й світле свято для добрих справ — умова не обов'язкова. Але все ж особливо згубним для людини вважається проявити байдужість в такий день.

Також астролог попередила, що в Різдво не можна гадати. Церква взагалі проти будь-яких гадань в будь-який день календаря, але це свято вважається одним з найважливіших.

Ще в цей день не можна працювати. Є таке повір'я в народній релігії, що робота в великі свята ображає вищі сили. Різдво — це час, який людина повинна приділити роздумам про Бога. Якщо у неї є така можливість, то не варто її змінювати на прання, прибирання й інші заняття.

Віра Хубелашвілі також зазначила, що в Різдво не можна лихословити, та й в цілому лайка — ознака низької енергії в людині. Коли ми не здатні висловити думку ніяк інакше, окрім мату, це вказує на бідність словникового запасу і мислення. А в таке світле свято потрібно прагнути до вищого.

Також постарайтеся обійтися в Різдво без сварок і скандалів, особливо за святковим столом. У цей день потрібно прощати образи один одному і проявляти повагу, доброту і любов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в переддень Різдва заведено ставити на стіл 12 пісних страв. Що ж приготувати?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини