Головна Новини Суспільство релігія Папа Римський вирушить до Іраку
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський вирушить до Іраку

Папа Франциск отримав запрошення від країни

7 грудня 2020, 14:24
Поділіться публікацією:

Папа Франциск відвідає Ірак з 5 по 8 березня 2021 року. Це стане це його першою поїздкою за кордон з початку пандемії, оголосив Святий Престол сьогодні, 7 грудня. Про це пише Le Figaro.

Папа Римський вирушить до Іраку

Папа Франциск

"Вітаючи запрошення Республіки Ірак і місцевої католицької церкви, Папа Франциск здійснить поїздку в цю країну з 5 по 8 березня 2021 року відвідавши Багдад, рівнину Ура, пов'язану з пам'яттю Авраама, місто Ербіль, а також Мосул і Каракош на рівнині Ніневія", — йдеться в заяві представника Ватикану.

Антиковідні обмеження в Італії були ослаблені в неділю, 6 грудня, в декількох регіонах, зокрема, завдяки стабілізації кривої поширення інфекції. В Італії також значно знизять вартість перебування на пляжах для туристів з-за конфлікту з Європейським Союзом. Єврокомісія вважає, що висока ціна заважає "диким" туристам, які хочуть відпочити з наметом або просто безкоштовно викупатися, кинувши рушник на пісок.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Туреччини Раджеп Ердоган заявив на зустрічі в Брюсселі, що Туреччина не поступиться Греції в Середземному морі. Він додав, що країна не буде підкорятися загрозам і шантажу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини