Головна Новини Суспільство релігія Папа Римський попереджає про ще більші руйнування та спустошення
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський попереджає про ще більші руйнування та спустошення

Попри тяжку ситуацію у світі пов'язану з війною в Україні, голодом, зростанням вартості життя, злиднями, Понтифік попереджає, що далі може бути ще гірше.

14 грудня 2022, 11:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск під час меси у Ватикані заявив, що у нього є жахливий прогноз для світу. За словами католицького релігійного діяча в майбутньому будуть "ще більші руйнування та спустошення". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Daily Mail.

Папа Римський попереджає про ще більші руйнування та спустошення

Папа Римський Франциск прогнозує складні часи. Фото: з відкритих джерел

Меса, яка пройшла 11 грудня вшанувала свято Пресвятої Богородиці Гваделупської, яке припадає на наступний день. Подія присвячена явленню Діви Марії молодому чоловікові Хуану Дієго, що відбулось у 1531 році в Мехіко. Цей день в Мексиці  національним світом.

Під час своєї промови 85-річний Папа Римський повідомив, що попри тяжкі часи для світу, включно з війною в Україні, голодом, бідністю, енергетичною кризою за словами Франциска все буде ще більше погіршуватись.

"Це гіркий час, сповнений гуркотом війни, зростанням несправедливості, голоду, злиднів і страждань, але в цей похмурий і тривожний час є ознаки ще більшого руйнування і спустошення", — говорить Понтифік.

Далі Папа Римський наголосив, що потрібно проблеми долати усім разом і не забувати про рідних.

"Негайно приєднайтеся одне до одного, вийдіть назустріч нашим братам і сестрам, які були забуті та відкинуті нашим споживацьким та байдужим суспільствам", — говорить Папа Римський Франциск.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Папа Римський під молитви на Іспанських сходах у центрі Риму заплакав згадуючи про Україну. Молитва про Пречисту Діву, яку Франциск зачитав в Римі символізує початок різдвяних свят.

Також "Коментарі" писали про реакцію Понтифіка на ракетний обстріл України з боку Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вячеслав

14 грудня 2022, 11:44

Капитан Очевидность. Больше нечего добавить.


Новини