Головна Новини Суспільство релігія Названа дата другої хвилі російської мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа дата другої хвилі російської мобілізації

Російська влада після успішної, на її думку, часткової мобілізації планує розпочати другу хвилю призову громадян РФ для війни в Україні. Ймовірно це буде після нового року.

23 листопада 2022, 18:01 comments1415
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Російський професор "МГІМО" Валерій Соловей озвучив дату другого етапу мобілізації. На думку російського політолога це буде січень 2023 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube-канал росіянина.

Названа дата другої хвилі російської мобілізації

Мобілізовані росіяни. Фото: з відкритих джерел

Професор Валерій Соловей стверджує, що перша часткова мобілізація на думку Кремля пройшла вдало. Громадяни Росії отримували повістки, прибували до військкоматів та відправлялись на фронт. За словами політолога, те що росіяни скаржились на фронті про умови вже владу Росії не хвилює, адже вони вже на війні і їм немає куди тікати.

"Другий етап мобілізації буде оголошено після новорічних свят… в середині січня", — зазначає Валерій Соловей

Політолог також вважає, що існує і радикальна думка про початок мобілізації, який  можливо відбудеться з призивом в середині грудня. Але Соловей стверджує, що це малоймовірно.

Валерій Соловей говорить, що друга хвиля мобілізації ймовірно буде набагато інтенсивніша. "Загрібатимуть усіх" тих, хто не потрапив або уникнув часткової мобілізації. Політолог вважає, що слово "часткова" приберуть з назви, адже це буде повна загальна мобілізація.

Переглянути повне відео з професором "МГІМО" Валерієм Солов'єм можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після виходу російських військ з Херсону Володимир Путін отримав план капітуляції від Заходу.

Також "Коментарі" писали про те де переховується Путін. Журналісти назвали шість бункерів російського диктатора. Два з них знаходяться в Москві, тоді як інші розкидані по території Російської Федерації, включно з Алтайськими та Уральськими горами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини