Головна Новини Суспільство Природні ресурси Розпочалась нова фаза боїв за Авдіївку: чому експерт говорить про критичну ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Розпочалась нова фаза боїв за Авдіївку: чому експерт говорить про критичну ситуацію

Іван Киричевський вважає, що почалась нова фаза боїв за Авдіївку, яка включатиме в себе важкі бої з російськими окупаційними військами в міській забудові.

6 лютого 2024, 20:40
Поділіться публікацією:

В Авдіївці ситуація стає критичною. Російські війська готуються до тривалих вуличних боїв на міській території. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" припустив військовий експерт Defence Express Іван Киричевський.

Розпочалась нова фаза боїв за Авдіївку: чому експерт говорить про критичну ситуацію

Росіяни готуються до тривалих вуличних боїв за Авдіївку (ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Поки що завчасно робити висновки щодо ситуації в Авдіївці. Тому що немає чіткого розуміння, де насправді зараз перебуває ворог. Є загальне розуміння, що окупанти намагаються пробитись у міську забудову. Але, де саме вони? Є джерела, які неофіційно пишуть, що це район авдіївського Коксохіму. Інші джерела пишуть, що росіяни вже майже підібралися до траси. З наших ресурсів виглядає так, що ситуація є катастрофічною. Але парадоксально, що російські воєнні аналітичні ресурси закликають своє суспільство не живитися гарячим очікуванням. Судячи з усього росіяни готуються, що бої в міській забудові Авдіївки будуть тривалими", — наголосив Киричевський.

За його словами, наразі можна зробити висновок, що почалася фаза боїв у міській забудові Авдіївки, але зробити остаточні висновки ще рано. А ще експерти наголосив, що швидкість просування росіян на цьому напрямку фронту залежить не лише від становища окупантів, але й від того, в якому становищі знаходяться Сили оборони України.

"Наразі можна констатувати про початок фази боїв у заміській будові Авдіївки, але робити висновки зарано. Тому, що фаза боїв у міській забудові може тривати й кілька тижнів, і кілька місяців", — зауважив Киричевський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін хоче записати відео з Авдіївки на фоні техніки НАТО. Російський Телеграм-канал "Кремлівська табакерка" розповсюдив інформацію, що диктатор Володимир Путін наказав своїм військовим захопити Авдіївку до 1 березня, бо хоче записати звідти звернення. Він вважає, що у підвалах коксохіму знаходиться багато техніки НАТО. Її диктатор хоче використати як тло для свого відео.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини