Головна Новини Суспільство Природні ресурси На Донеччині пробурюють свердловини, щоб люди мали доступ до питної води
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донеччині пробурюють свердловини, щоб люди мали доступ до питної води

Благодійники допомагають місцевим мешканцям вирішити проблему з водопостачанням

сьогодні, 15:23
Поділіться публікацією:

Дві нові свердловини у Краматорську — такі перші результати співпраці з фондом "Милосердя і здоров'я". Про це повідомив начальник Донецької ОВа Вадим Філашкін, інформує портал "Коментарі".

На Донеччині пробурюють свердловини, щоб люди мали доступ до питної води

Облаштування свердловин у Краматорську. Фото: Донецька ОВА

"Нещодавно фонд погодився допомогти нам розв'язати проблему з водопостачанням на Донеччині. 2 свердловини — це тільки перший крок. Фонд планує пробурити ще 3 свердловини у Краматорську і продовжити роботу в інших містах області. Щиро вдячний благодійникам за оперативне редагування на проблеми нашої області", – зазначив Філашкін.

Вода в свердовинах буде проходити декілька етапів фільтрації, що дозволить людям використовувати її в побуті.

"Наша місія на Донеччині — аби люди могли, в умовах відсутності світла та централізованого водозабезпечення, брати воду у визначених місцях. Як технічну, так і питну", — розповів представник фонду Микола Лебідь.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російські війська продовжують терор мирного населення, завдаючи прицільних ударів по житловій забудові та інфраструктурним об'єктам Покровської громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації Донеччини.

"Не нехтуйте власним життям! Залишатись в громаді дуже небезпечно! Евакуюйтеся якомога скоріше", – наголошують у громаді. Нагадаємо, що Покровській громаді триває евакуація цивільного населення. Через ускладнення безпекової ситуації станцією відправлення є Павлоград. Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини