Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці Український ротвейлер став рекордсменом за тривалістю життя серед породи
commentss НОВИНИ Всі новини

Український ротвейлер став рекордсменом за тривалістю життя серед породи

Ротвейлеру Джульєтті виповниться 15 років

8 березня 2024, 12:55
Поділіться публікацією:

У світі, де кожна історія заслуговує на увагу, існує одна, яка змушує нас замислитись над тим, наскільки важливі в нашому життя домашні улюбленці. Це історія Жюлі, ротвейлера, який не просто живе у Вишгороді на Київщині зі своєю родиною, але й стоїть на порозі встановлення рекорду як найстаріший ротвейлер в Україні.

Український ротвейлер став рекордсменом за тривалістю життя серед породи

Ротвейлер в Україні встановив національний рекорд довголіття

10 березня 2024 року Жюлі виповниться 15 років. Якщо перевести на людські мірки, еквівалентно приблизно 87 рокам. У світі собак це вже солідний вік, а для ротвейлера – справжнє досягнення, адже порода не відома своєю довголіттям.

Жюлі, або Жулі, як її лагідно називають вдома, веде спокійне та змістовне життя у приватному будинку своєї родини Кутових. Незважаючи на свій грізний вигляд, Жулі має серце та душу маленької дитини, з любов'ю охороняючи все, що їй дороге: від членів родини до кожного куточка двору.

Життя Жулі в утепленій будці під ґанком будинку сповнене маленьких радощів. Любов до свіжого сіна, яке завжди доступне "під лапою", є однією з її унікальних особливостей. Виявляється, знайти ідеальне місце для сну не так вже й просто, але сіно стало справжнім відкриттям, до вподоби як Жулі, так і її господарям.

Харчування Жулі двічі на день є віддзеркаленням її здорового та активного образу життя: каша з бульйоном та кормом на сніданок і переважно сире м'ясо з добавками на вечерю. Її любов до самостійного збирання ягід у саду підкреслює її ніжний і обережний характер.

З віком, звісно, прийшли і свої випробування. Зараз, коли Жулі вже важко пересуватися через проблеми з суглобами, господарі піклуються про неї, даючи вітаміни та протизапальні препарати. Любов до життя не згасає, і Жулі все ще знаходить радість у теплих сонячних променях, лежачи на вулиці та насолоджуючись кожною миттю.

Навіть у складні часи, коли родині доводиться ховатися від вибухів у підвалі, Жулі продовжує виконувати свою роль охоронця, відважно захищаючи вхід у укриття. Її вірність та сміливість в такі моменти стають взірцем незламності духу.

Як сказали її господарі, Жулі більше, ніж просто собака – вона частина їхньої родини, їхня "людина". 

Раніше “Коментарі” писали, що в Україні, як і у всьому світі, собаки є невід'ємною частиною багатьох сімей. Вибір породи — це рішення, яке залежить від багатьох факторів, включаючи спосіб життя, розмір житла та особисті уподобання. У цьому матеріалі ми розглянемо найпопулярніші породи собак в Україні, їх характеристики та вартість, щоб допомогти вам зробити усвідомлений вибір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини