Головна Новини Суспільство Міграція населення Українців, які повертаються в країну, стабільно більше, ніж тих, хто виїжджає: скільки громадян перетинають кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців, які повертаються в країну, стабільно більше, ніж тих, хто виїжджає: скільки громадян перетинають кордон

У ДПСУ розповіли про кількість громадян, які повертаються до України

2 червня 2022, 16:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Дедалі більше українців повертаються додому. Про це повідомляється на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.У ДПСУ повідомили про ситуацію на пунктах пропуску на західному кордоні нашої країни.

Українців, які повертаються в країну, стабільно більше, ніж тих, хто виїжджає: скільки громадян перетинають кордон

Ситуація на західному кордоні Україны. Фото: ДПСУ

Так, за даними наших прикордонників, за добу 1 червня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули понад 67 тисяч осіб та понад 17 тисяч транспортних засобів.

"З України за минулу добу вибули понад 30 тисяч людей. Понад 19 тисяч із них перетнули кордон із Польщею, решта проїхала до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови", — повідомляє ДПСУ.

Водночас в Україну прибуло 37 тисяч людей, понад 33 тисячі з них – українці.

"Вже три тижні кількість громадян, які повертаються в Україну, більша за чисельність тих, хто виїжджає за кордон.", — зазначили в ДПСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що стрес у тварин та адаптація безпритульних: зоопсихолог та ветеринар розповіла, про що слід пам'ятати. Зоопсихолог та ветеринар дала поради власникам тварин у період війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що з початку тижня на Херсонщині ЗСУ відмінусували 3 вертольоти РФ – сьогодні ще 1. ЗСУ б'ють ворожу артилерію. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в США обіцяють "сюрпризи" для росіян, але Зеленський все ще тримає інтригу. США продовжать підтримувати Україну у війні проти РФ. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що Україна підписала контракт зі Словаччиною на постачання гаубиць Zuzana 2: скільки одиниць передадуть. Гаубиця може вражати цілі на відстані до 40 км. Читайте про це на нашому сайті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини