Головна Новини Суспільство Міграція населення Скільки українців залишить Україну, якщо Путін переможе у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців залишить Україну, якщо Путін переможе у війні

Якщо Росія переможе у війні в Україні, то 20 мільйонів українців залишать рідну країну.

20 лютого 2024, 17:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Близько 20 мільйонів українців покинуть Україну у разі перемоги президента Росії Володимира Путіна у війні в Україні. Таку цифру наводить американський експерт з імміграції Енді Семотюк. Крім того, за його словами це коштуватиме США близько 4 трлн доларів у найближче десятиліття.

Скільки українців залишить Україну, якщо Путін переможе у війні

Українці масово покинуть Україну, якщо Росія переможе у війні. Фото з відкритих джерел

Енді Семотюк опублікував у виданні Forbes свій аналіз щодо ситуації в Україні у випадку перемоги Росії у війні. Наразі Україну покинуло понад 6 млн біженців, з яких близько 270 тис. знайшла прихисток у США. Однак за підрахунками експерта з імміграції Україну залишать близько 20 млн українців, якщо Росія переможе у війні. 

"Більшість міжнародних експертів погоджуються, що навіть з імміграційної точки зору російське вторгнення було гуманітарним кошмаром. Але виходячи з того, що зараз відбувається у Вашингтоні, ця міграція була лише прелюдією до того, що має відбутися", — попереджає Енді Семотюк.

Семотюк пояснює, що США гальмує з допомогою для України, однак у випадку поразки Києва Америці необідно буде виділяти ще більше коштів через російську агресію. Експерт вказує, що після війни в Україні Путін нападе на країни Балтії повторюючи кремлівський наратив про захист росіян на цих територіях. Після цього буде Польща.

"Подобається це чи ні, але навіть якщо Трамп знову стане президентом, американські солдати будуть покликані до бою на європейській землі. Можна передбачити, що втрати, фінансові, економічні та кров'ю і потом, будуть величезними", — стверджує Семотюк.

Крім того, Семотюк вирахував вартість життя українських біженців на початку вторгнення та пояснює, що ще 20 млн біженців з України у разі перемоги Росії стане значним тягарем, щонайменше у 4 трлн доларів впродовж 10 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки українських жінок-біженок планує повернутись в Україну.

Також "Коментарі" писали, за який умов Україна може почати вести мирні переговори з Росією щодо закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ввв

20 лютого 2024, 17:20

20 мил)))что вы курите?тупорылые.К концу войны остануться бабули и дети.


Новини