Головна Новини Суспільство Міграція населення Серед росіян в Україні поширюється новий флешмоб: що відомо (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Серед росіян в Україні поширюється новий флешмоб: що відомо (Відео)

Росіяни в Україні відмовляються від громадянства рф та засуджують агресію росії

16 червня 2022, 18:35
Поділіться публікацією:








Слідчі правоохоронних органів перевіряють росіян, що проживають в Україні щодо того, чи причетні вони до розвідувальної діяльності на користь ворога, вчинення диверсій, коригування вогню чи іншої діяльності, що може допомагати російській армії та шкодити Україні. Про це повідомляють в прес-службі Державного бюро розслідування України (ДБР).

Серед росіян в Україні поширюється новий флешмоб: що відомо (Відео)

Фото ілюстративне / Pixabay

За даними ДБР, більшість росіян в Україні відмовляються від громадянства країни-агресора та підтримують своєрідний "флешмоб" зі спалення паспортів громадянина російської федерації.

Спалили свої російські паспорти вже сотні росіян, що проживають в Україні. Ці люди засуджують воєнні злочини росії проти українців, військову агресію сусідньої країни, окупацію українських територій. Системна перевірка громадян з паспортами рф продовжується.

Раніше ми писали, що експерти вважають, що до санкцій проти росії треба внести й позбавлення росіян в усьому світі прав людини. Юрій Гаврилечко говорить, що росіяни у всьому світі мають бути позбавлені прав людини. Санкції мають бути впроваджені проти всіх, хто має російські паспорти, тобто треба позбавити бізнесменів та олігархів рф всіх інших громадянств.

Якщо всі санкційні напрямки будуть реалізовані, то вони не дадуть росії отримувати потрібні їм ресурси для ведення війни. Якщо цього не буде зроблено, ми матимемо довготривалу війну на виснаження, де, як не дивно, Європа буде стимулювати продовження цієї війни з обох боків: з одного боку надаючи нам допомогу, а з іншого — сплачуючи за російські енергоресурси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DBRgovua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини