Головна Новини Суспільство медицина Яке місце у світі посідає Україна за поширеністю коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке місце у світі посідає Україна за поширеністю коронавірусу

На першому місці за захворюваністю - Індія

7 квітня 2021, 09:46
Поділіться публікацією:

За минулу добу в світі було зафіксовано понад 570 тисяч випадків інфікування коронавірусом. Найбільшу кількість хворих виявили в Індії, Бразилії та США, передає "Українська правда" з посиланням на Worldometers.

Яке місце у світі посідає Україна за поширеністю коронавірусу

Стало відомо, яке місце в світі посідає Україна за поширеністю коронавірусу - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що станом на 6 квітня, Україна посідала сьоме місце в світі за поширеністю коронавірусу. Зокрема, в Індії діагностували понад 115 тисяч заражень, в Бразилії — практично 83 тисячі, а в США — більше 62 тисяч. Також понад 49 тисяч випадків інфікування було зареєстровано в Туреччині. Потім за кількістю хворих розташувалися Аргентина та Іран. Наступна — Україна.

Однак у Європі Україна посідає перше місце за поширеністю захворювання. Вчора в країні виявили понад 13 тисяч нових випадків COVID. Далі розташувалася Німеччина з більш, ніж 9 тисячами заражень, Росія — 8 328, Польща — 8 245 і Франція — 8 045.

Нагадаємо, що очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що  станом на 7 квітня на території України виявили 15 415 нових випадків інфікування COVID. Зокрема, коронавірус діагностували у 636 дітей та 437 медпрацівників. Повідомляється, що за минулу добу зафіксували 481 випадок смерті від наслідків коронавірусного захворювання. Це максимальне значення з початку пандемії в країні. За даними глави МОЗ, за минулу добу видужало 11 472 особи, госпіталізовано 5 587 пацієнтів, а також здійснено 140 224 тестувань на виявлення COVID.

Раніше портал "Коментарі" писав, що пандемія коронавірусу негативно вплинула майже на всі сфери життя людини. Однак міжнародна організація Amnesty International визначила, що і хто найбільше постраждав від інфекції.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини