Головна Новини Суспільство медицина Як швидко знизити рівень глюкози в крові
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко знизити рівень глюкози в крові

Фізичні вправи - ранкова зарядка, вечірня йога або коротка розминка в розпал робочого дня

8 вересня 2021, 05:46
Поділіться публікацією:

Підвищений цукор в крові істотно впливає на працездатність і загальне самопочуття людини. Уникнути цього можна, якщо в щоденне меню включити кілька корисних продуктів.

Як швидко знизити рівень глюкози в крові

Здоров'я (фото з відкритих джерел)

Фізичні вправи — ранкова зарядка, вечірня йога або коротка розминка в розпал робочого дня допоможуть швидко і ефективно знизити рівень цукру в крові. За умови, що ви будете робити їх регулярно, звичайно. Про це пише healthelement.

Поза всяким сумнівом, саме воду треба пити, якщо ви відчуваєте спрагу. На відміну від шкідливих газованих цукровмісних напоїв і занадто солодких фруктових соків, цей природний напій запобігає зневодненню і допомагає ниркам виводити надлишок цукру з сечею. Клінічно доведено, що недостатнє споживання води підвищує ризик розвитку гіперглікемії (стан, пов'язаний з підвищенням рівня глюкози в крові).

За допомогою правильно підібраного харчування реально підтримувати рівень цукру в межах допустимої норми. Продукти з низьким глікемічним індексом, знижують рівень цукру в крові, повинні складати основу раціону. Від чого слід триматися подалі? Виключіть з меню продукти, що підвищують цукор. Уважно читайте склад на упаковці, цукор може міститися навіть в консервах, ковбасах і в інших готових продуктах.

Нагадаємо, розмарин не тільки надає неповторний смак страв, але і приносить користь для здоров'я, оскільки в його складі міститься безліч вітамінів і мікроелементів. На своїй сторінці в Instagram нутриціолог Анна Грін розповіла, за яких проблемах зі здоров'ям допоможе розмарин. Розмарин містить велику кількість хімічних з'єднань, які мають антиоксидантні, протизапальні, радіозахисні і геропротекторні (здатність збільшувати тривалість життя) властивості. А це значить — допомагають довше зберігати молодість і красу.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини