Головна Новини Суспільство медицина Лікар розповів, що потрібно робити для якнайшвидшого відновлення після коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар розповів, що потрібно робити для якнайшвидшого відновлення після коронавірусу

Реабілітація після коронавірусу займе не менше двох-трьох тижнів

26 листопада 2020, 23:42 comments1304
Поділіться публікацією:

Після того, як ви перехворіли на коронавірус, необхідно більше гуляти на свіжому повітрі. Про це розповів лікар-анестезіолог, професор Сергій Дубров.

Лікар розповів, що потрібно робити для якнайшвидшого відновлення після коронавірусу

Лікар зазначив, що після того, як люди перенесли найважчий етап захворювання на коронавірус, вони ще тривалий час відчувають сильну слабкість. За його словами, багато хто скаржиться на яскраво виражену втому, яка зберігається протягом двох-трьох тижнів.

Сергій Дубров розповів, що не варто сподіватися на моментальне відновлення — потрібна поступова реабілітація. Також допоможе поліпшити стан дихальна гімнастика. Лікар також акцентував увагу на тому, що, як і після будь-якої іншої хвороби, для повноцінного відновлення необхідно раціонально і повноцінно їсти.

Раніше "Коментарі" писали, як найчастіше передається коронавірус. За оцінками CDC, в понад 50% випадків COVID-19 передається від людей, у яких немає симптомів. За даними CDC, у 24% людей, що передають вірус іншим, ніколи не розвиваються симптоми, а у ще 35% були передсимптоматичні прояви. Крім того, 41% заразили інших, маючи симптоми. Пік заразності, за даними центру, настає через п'ять днів після інфікування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини