Головна Новини Суспільство медицина Виявлено нові симптоми Омікрону, коли вже без допомоги лікарів не обійтися
commentss НОВИНИ Всі новини

Виявлено нові симптоми Омікрону, коли вже без допомоги лікарів не обійтися

Симптоми, які виявили американські лікарі, не виникають за інших штамів коронавірусу

4 січня 2022, 07:28 comments1616
Поділіться публікацією:

У США центр контролю та профілактики захворювань виявив особливі симптоми нового штаму коронавірусу "Омікрон". Відчувши їх, потрібно якнайшвидше звертатися за допомогою до медиків. Акцентується увага на тому, що ці симптоми не виникають при жодному іншому захворюванні. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на The Mirror.

Виявлено нові симптоми Омікрону, коли вже без допомоги лікарів не обійтися

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

Вже за 2 роки пандемії людство звикло, що основними симптомами коронавірусу є втрата запаху, постійний кашель та ломота в суглобах, а також підвищення температури, тому варіант "Омікрон" досить легко можна сплутати із сезонною застудою, коли немає серйозних наслідків для організму, відчувається першіння у горлі, нежить та інші симптоми, які характерні для застуди.

Однак, у США виявили три додаткові симптоми, які говорять про те, що організм піддається атаці "Омікрону" і потрібно терміново звертатися до лікарні. Це ті симптоми, які не бажано переносити на ногах.

Перший симптом – це реакція шкіри, губ та нігтів на зараження. Потрібно остерігатися блідої шкіри, посиніння, що відразу говорить про те, що кисень у крові знижується.

Другий симптом, який характерний саме для "Омікрону" – це утруднене дихання, задишка, біль голови і тиск у грудях, коли важко прокинутися з ранку, постійно важка голова. Американські лікарі вважають, що це ті симптоми, які говорять про те, що потрібно звертатися до медустанови і не намагатися самому протистояти інфекції, адже це може бути дуже небезпечно.

Читайте також на порталі "Коментарі" – лікар заявив, що коронавірус атакує тих, хто ще не хворів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини