Головна Новини Суспільство медицина Відпочинок в українських санаторіях: де і за скільки можна відпочити
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпочинок в українських санаторіях: де і за скільки можна відпочити

В санаторіях України відкрився літній сезон для тих, хто бажає оздоровитися

13 червня 2022, 11:55 comments1965
Поділіться публікацією:

Мар’яна Олеськів, голова Державного агентства розвитку туризму України розповіла, яка ситуація з туристичною галуззю наразі в Україні. За її словами, через переміщення переселенців за п'ять місяців 2022 року зріс туристичний збір на 65%. Для постраждалих від війни українців та військовослужбовців планується створити програми реабілітації в санаторіях із залученням фінансування міжнародних фондів та організацій, говорить чиновниця. Раніше реабілітацію фінансувала держава для учасників АТО та ООС.

Відпочинок в українських санаторіях: де і за скільки можна відпочити

Фото ілюстративне / Pixabay

Українські санаторії працюють, туди громадяни можуть поїхати, щоб оздоровитися. Які ж наразі ціни на проживання та харчування в закладах в червні 2022 року. Наголосимо, що ціни на проживання та путівки треба уточнювати в адміністрації закладів, адже в залежності від числа осіб, які будуть поселятися, розміщення номерів та їх типу, переліку послуг, що включені в путівку вартість проживання може змінюватися. В деяких санаторно-курортних закладах діють знижки — умови уточнюйте на офіційних сайтах.

Відпочинок та оздоровлення мінеральними водами в Моршині

Санаторій Аркадія. На сайті вказано вартість проживання в одномісному номері — від 580 грн на добу, харчування тричі на день 430 грн для дорослого, дитяче харчування — 320 грн на добу. Двомісні номери коштують від 1120 грн за добу.

Санаторій Моршинкурорт. Вартість одномісного номеру від 720 грн на добу, двомісного — від 740 грн з людини. Також для осіб з інвалідністю діють знижки на проживання. На сайті вказано, що для гостей пропонують дієтичне харчування за системою “шведський стіл”, ціна на харчування не вказана. Санаторій пропонує курс реабілітації для військових, що є учасниками АТО.

Відпочинок та оздоровлення мінеральними водами на Закарпатті

У Сваляві в санаторії "Квітка полонини" пропонують для українців путівки з базовим лікуванням. Вартість проживання для дорослого — одномісний номер від 1775 грн на добу, двомісний — від 1100 грн. В ціну путівки входить проживання, триразове харчування, перелік лікувальних процедур. Для дітей віком до 10 років путівка коштує 500 грн за добу, з 10 до 14 років — 550 грн/день, старше 14 років 620 грн. В ціну входить лікування, харчування та проживання.

В Поляні розміщено кілька санаторіїв. В Сонячній долині проживання для дорослого в одномісному номері коштує від 1650 грн за добу, у вартість входить — харчування, консультація лікаря, доступ до байсену/тренажерного залу. В двокімнатному номері вартість проживання від 2110 грн за добу.

Відпочинок та оздоровлення мінеральними водами в Трускавці

Популярний серед українців курорт в Трускавці. В санаторії Аркада одномісний номер коштує від 790 грн за добу, двомісний від 1900 грн. Ціна харчування на сайті не вказана.

Санаторій Трускавець пропонує проживання в однокімнатному двомісному номері від 998 грн з людини за добу та від 1950 грн за номер на добу. Додатково оплачується стоянка авто, лікування (комплекс: консультація лікаря, діагностика, процедури) коштує  311 грн/день. Вартість харчування (3-х разове, дієтичне, заказне) – 293 грн на день.

Відпочинок та оздоровлення мінеральними водами у Вінницькій області

У Хмільнику санаторій Поділля пропонує знижки на путівки. Вартість проживання за добу без знижок в одномісному номері від 970 грн з людини, в двомісному номері — від 900 грн з людини. У вартість входить харчування та послуги з лікування.

Санаторій Березовий гай. Ціна на проживання в одномісному номері від 945 грн за добу, в двомісному — від 790 грн за добу. Розміщення дітей віком від 5 до 12 років на додатковому місці — від 485 грн, на основному — від 515 грн за  добу.
У вартість входять: харчування, проживання, базовий курс лікування. Ціни на проживання для дітей не включають лікування.

Відпочинок та оздоровлення мінеральними водами у Полтавській області

Відомий на Полтавщині курорт в Миргороді — тут є декілька санаторіїв. В санаторіях "Миргород", "Полтава", "Хорол", "Березовий гай" ціна на проживання однакова — одномісний номер типу економ — від 1026 грн на добу, двомісний номер коштує від 906 грн на добу. У вартість включено харчування, діагностику та лікування.

Як повідомляв портал "Коментарі", швидкого прориву на підступах до Херсону не буде — вважає військовий експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрей

13 червня 2022, 11:48

Ага, пооражает цинизм этого гнилого государства ! Государство в идеальном случае и то далеко не всем дает 2000 грн за войну в т.ч. спровоцированную этим самым государством, при этом кругом просит денег и предлагает оздоровиться в государственных санаториях по ценам хороших санаториев европы, 1000 грн в сутки, - проще говоря - пересичный может жить за счет государства отсилы два дня ! Такого мародерства даже якунович представить не мог, - а шо и так можно з цим быдлом ?


Новини