Головна Новини Суспільство медицина Вчені виявили, що психопати найчастіше говорять на ці три теми
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені виявили, що психопати найчастіше говорять на ці три теми

Дослідники вважають, що психопати мають певні вподобання в їжі та найчастіше вони люблять говорити на три теми під час розмови.

10 вересня 2023, 15:20 comments8542
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вчені з’ясували, що близько 1% населення є психопатами. Згідно з опитувальником Роберта Д. Хейра люди з такими ознаками характеризуються завищеною самооцінкою, безсердечністю, паталогічною брехливістю та іншими якостями. Тепер дослідники виявили теми про які найчастіше люблять говорити психопати.

Вчені виявили, що психопати найчастіше говорять на ці три теми

Вчені виявили, що психопати найчастіше говорять на три теми. Фото з відкритих джерел

Вчені роками вивчають поведінку людей, і висновки, які вони роблять бувають надзвичайно інтригуючі. Виявляється, що психопати набагато частіше говорять на певні теми, ніж на інші. Вони також віддають перевагу специфічним смакам і певному режиму сну.

Дослідники під керівництвом Джеффа Хенкока з Корнельського університету провели детальні інтерв'ю з засудженими вбивцями у яких був діагностований психопатичний розлад особистості. Виявилося, що ці люди витрачали багато часу на виправдання своїх злочинів і часто вживали різні сполучники на кшталт "ага", "угу", "хм". Це ж дослідження також показує, що психопати найчастіше обирають три теми для спілкування: про їжу, гроші та секс.

Інше дослідження, яке було здійснено в Університеті Інсбрука, показало, що психопати часто віддають перевагу певній їжі. Зазвичай вони люблять чорну каву, селеру, редиску або тонік, загальною рисою котрих є гіркий смак. Крім того, доктор філософії Пітер Джонасон зауважив, що психопати частіше ведуть нічний спосіб життя.

Звичайно, те, що хтось любить говорити про їжу, гроші та секс, не спати допізна та пити каву не означає, що він є психопатом. Вчені пояснюють, що ці досліди слід сприймати як цікаву інформацію, а не посібник, як розпізнати психопата.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британські вчені почали розробку вакцини проти хвороби X.

Також "Коментарі" писали про день тижня, коли стається найбільша кількість інфарктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Антикацап

10 вересня 2023, 14:50

Ага, угу , хм. Заробив, поїв, переспали. Всі психопати )))


Новини