Головна Новини Суспільство медицина Вакцинація в 11 разів знижує ймовірність смерті від Covid - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакцинація в 11 разів знижує ймовірність смерті від Covid - дослідження

Вакцини проти Covid-19 надзвичайно ефективні для запобігання захворювань

19 жовтня 2021, 10:11
Поділіться публікацією:

Вакцинація зменшує ймовірність інфікування вірусом в шість разів, а ймовірність смерті — в 11 разів. До таких даних після системного аналізу прийшли вчені Школи громадської охорони здоров'я при Університеті Джорджа Вашингтона. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю телеканалу "CNN" розповіла професор Школи Леанна Вен.

Вакцинація в 11 разів знижує ймовірність смерті від Covid - дослідження

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

Професор відзначила, вакцинація сьогодні є ефективним методом захистити людину від важкої результату хвороби COVID-19. Найсвіжіша інформація американських центрів з контролю і профілактиці захворювань говорить про те, що після щеплення у людини знижується ризик захворіти коронавірусом в 6 разів, а померти від ускладнень COVID-19 — в 11 разів.

При цьому Леанна Вен підкреслила, жодна вакцина на сьогодні не може гарантувати, що щеплена людина на 100% не захворіє коронавірусом. Також, як і жодне лікування в світі не може на 100% бути ефективним і однаково допомагати всім людям.

Професор додала, найбільше під удар коронавірусу потрапляють ті, хто вже у віці або має супутні захворювання. Також небезпека збільшується, якщо організм хворої людини вже інфікований іншим якимось вірусом. Леанна Вен зазначила, за їхніми даними, всього 4% щеплених із загальної кількості захворілих COVID-19 звертаються за допомогу до медиків. Більшість людей після вакцинації і інфікування коронавірусом переносять захворювання без ускладнень.

Також читайте на порталі "Коментарі" — в уряді попередили — спускати згори рекомендації зупиняти громадський транспорт під час лакдауна не будуть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини