Головна Новини Суспільство медицина В Україні заборонили популярний препарат для жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні заборонили популярний препарат для жінок

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками заборонила на території України популярний засіб

14 листопада 2021, 17:25 comments1554
Поділіться публікацією:

В Україні розширили перелік заборонених препаратів. Його поповнив засіб для зростання та зміцнення вій — Bimatoprost Ophthalmic Solution та Bimatoprost Ophthalmic Solution 0,03% w/v.

В Україні заборонили популярний препарат для жінок

Заборонені препарати Фото: Tufishop

На території країни заборонили реалізацію та застосування всіх серій медичного препарату Bimatoprost Ophthalmic Solution обсягом 3 мл у концентрації 0,03% виробництва індійської фармацевтичної компанії SUN PHARMA.

Також під забороною виявився засіб Bimatoprost Ophthalmic Solution 0,03% w/v по 3 мл від компанії з Індії Ajanta pharma limited.

Експерти кажуть, що препарати заборонили через виявлення незареєстрованих лікарських засобів із маркуванням іноземними мовами. Тобто, цей засіб може бути небезпечним для здоров'я.

Усі установи, де є такі препарати, мають вилучити їх з обігу та знищити, а також поінформувати відповідний територіальний орган Держлікслужби.

Нагадаємо, політичний та економічний експерт, громадський та політичний діяч та магістр державної служби Валерій Клочок написав у Facebook про те, що Державне агентство України з питань кіно заборонило прокат фільму "Ржевський проти Наполеона", де зіграв Зеленський.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що комісія з міжнародної торгівлі США (ITC) забороняє компаніям Philip Morris International та Altria Group Inc імпорт та продаж свого пристрою для нагрівання тютюну IQOS.

Читайте також, що у холдинговій інвестиційній компанії State Street вирішили змінити політику щодо кар'єрного зростання працівників. Тепер начальники мають доводити, чому на посаду менеджера хочуть взяти білого чоловіка, а не жінку чи представників етнічних меншин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини