Головна Новини Суспільство медицина В Україні з'явиться система, яка буде відслідковувати контакти людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явиться система, яка буде відслідковувати контакти людей

Система з відстеження контактів буде створена для людей, які захворіли коронавірусом

8 серпня 2020, 14:55
Поділіться публікацією:

Сьогодні, під час позачергового засідання Кабінету міністрів України було прийнято рішення про створення ефективної системи відстеження контактів людей, які захворіли коронавірусною інфекцією COVID-19. Про це у своєму Telegram-каналі написав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

В Україні з'явиться система, яка буде відслідковувати контакти людей

За створення нової системи будуть відповідати Міністерство охорони здоров'я, Міністерство внутрішніх справ і Міністерство цифрової трансформації. Прем'єр заявив, що епідеміологічні розслідування повинні бути системними, з жорстким контролем за самоізоляцією. На думку уряду, це дозволить більш оперативно реагувати і розривати ланцюги захворювань.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет Міністрів України сьогодні, 8 серпня, прийняв рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та м.Севастополя та виїзду з неї. Робота контрольних пунктів в'їзду і виїзду на територію окупованого півострова припиниться з 8:00 9 серпня. КПВВ попередньо повинні відновити роботу з 8:00 30 серпня



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини