Головна Новини Суспільство медицина В Україні вирішили виділити більше грошей на екстрену медичну допомогу: куди скільки витратять
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні вирішили виділити більше грошей на екстрену медичну допомогу: куди скільки витратять

У МОЗ анонсують підвищення зарплат для працівників екстреної медичної допомоги

23 вересня 2020, 13:58
Поділіться публікацією:

У бюджетному запиті Міністерства охорони здоров'я України на 2021 рік передбачено суттєве збільшення тарифу на екстрену медичну допомогу. Про це сьогодні, 23 вересня, під час брифінгу заявив глава відомства Максим Степанов.

В Україні вирішили виділити більше грошей на екстрену медичну допомогу: куди скільки витратять

За словами глави МОЗ, тариф планують збільшити з нинішніх 164 грн до 412 грн. Тариф враховує закупівлю ліків і медичних засобів. Також має зрости зарплата лікарів екстреної медичної допомоги. Степанов зазначив, що заробітна плата лікаря екстреної медичної допомоги повинна становити від 20 до 22 тис. грн, фельдшера - 17 тис. грн, водія - не менше 12 тис. грн.

Раніше "Коментарі" писали, що медики з Тернополя наочно показали, що відбувається з легенями, коли їх вражає коронавірус. Фото органу, який постраждав від наслідків інфекції, опублікувало Управління охорони здоров'я облдержадміністрації на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, після низки антирекордів, якими чи не кожен день вересня коронавірус дивує українців, сьогодні COVID-19 зовсім трохи не дотягнув до нового "досягнення". Як повідомляє пресслужба МОЗ на офіційній сторінці в Facebook, за добу захворіло 3 497 осіб — майже на 600 більше, ніж напередодні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини